Στο τουρνουά για το Μουζάκι οι Επίλεκτοι Θεσσαλίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Μουζακίου, ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ Παλαιμάχων, με τη συμμετοχή των Επιλέκτων Θεσσαλίας από την πλευρά της Μαγνησίας.

Το κάλεσμα του Δημάρχου Μουζακίου Φάνη Στάθη, για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και την ενίσχυση του Κοινωνικού Συσσιτίου του Δήμου, αποδέχτηκαν επίσης οι διοικήσεις παλαιμάχων των ομάδων ΑΕΛ, ΑΟ Τρίκαλα, Αναγέννησης Καρδίτσας, και Προόδου Μουζακίου.

Παρόντες ήταν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο Δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας που έπαιξαν με την ομάδα της ΑΕΛ καθώς και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Λιούπας.

Με την ομάδα της Α.Ο. Πρόοδος Μουζακίου έπαιξε ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης, ο οποίος τόνισε: «Είναι μια ιδιαίτερη μέρα, μια γιορτή ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Η στήριξη παλαιμάχων από όλη τη Θεσσαλία, που έχουμε θαυμάσει τις δόξες τους στους αγωνιστικούς χώρους, είναι κάτι παραπάνω από σημαντική. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, γιατί χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου, να τονώσουν όχι μόνο υλικά αλλά και ψυχικά τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια. Ένα ευχαριστώ και στους συνδημότες μας που παρακολούθησαν από κοντά το φιλικό τουρνουά και αντί εισιτηρίου, έφεραν είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου μας».