Στο Βέλγιο ο Νίκος Παπακυργιάκης

ο αθλητής ποδηλασίας της Νίκης Βόλου Νίκος Παπακυργιάκης  θα συμμετάσχει εκπροσωπώντας τον σύλλογο, στον ιστορικό ποδηλατικό γύρο της Φλάνδρας καθώς και στο Παγκόσμιο Κύπελλο ΑμεΑ που θα διεξαχθούν στις αρχές του ερχόμενου Μαΐου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η αποστολή των Καστελλάνων με τον αθλητή, θ’ αναχωρήσει στις 30 Απριλίου αεροπορικώς για Βρυξέλλες και οδικώς στη συνέχεια στην Οστάνδη, όπου θα διανυκτερεύσει.

Στις 2 Μαΐου, ο αθλητής της Νίκης Βόλου, θα συμμετέχει στον ιστορικό ποδηλατικό αγώνα «Γύρος της Φλάνδρας» με εκκίνηση από την Μπριζ. Να σημειωθεί ότι για 1η φορά  από το 1913 που διοργανώνεται ο αγώνας  θα πάρουν μέρος σ’ αυτόν αθλητές ΑμεΑ.

Παράλληλα, από τις 3-6 Μαΐου, θα γίνει προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Βελγίου στην Οστάνδη ενώ στις 7 και 9 Μαΐου θα γίνει  ατομική χρονομέτρηση, καθώςς και αγώνας αντοχής με μαζική εκκίνηση.

Η επιστροφή αναμένεται να γίνει στις 10 Μαΐου. Τέλος, ο σύλλογος της Νίκης Βόλου εύχεται καλή επιτυχία στον αθλητή και σε όλη την ελληνική αποστολή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.