Στο Βουκουρέστι δύο αθλητές και ο προπονητής του βολιώτικου συλλόγου 360ο

Μεγάλη τιμή αποτελεί για τον Μαχητικό Σύλλογο 360ο, που εδρεύει στον Βόλο, ότι αθλητές και ο προπονητής του Συλλόγου μεταβαίνουν στο Βουκουρέστι για το Παγκόσμιο Κύπελλο -14 ετών και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα -12 ετών με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας Ζίου Ζίτσου.

Οι αθλητές του βολιώτικου συλλόγου, Αθανάσιος Κονταράτος και Δημήτριος Μιχαήλ, τον περασμένο Ιανουάριο κατέκτησαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τη 1η και 2η θέση αντίστοιχα, κερδίζοντας έτσι επάξια μια θέση στην Εθνική Ομάδα. Ο Δημήτριος Μιχαήλ αγωνίζεται τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Αθανάσιος Κονταράτος στο Βαλκανικό.

Μετά από πλήρη και σκληρή προετοιμασία σε συνδυασμό με σωστή διατροφή οι δύο αθλητές είναι έτοιμοι να παλέψουν για μια θέση στο βάθρο των νικητών.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του συλλόγου: “Είναι τεράστια τιμή για την πόλη μας, αθλητές να συμμετέχουν σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις διαφημίζοντας ταυτόχρονα το αθλητικό και αγωνιστικό πνεύμα που καλλιεργείται στην περιοχή μας και δείχνοντας τη σωστή δουλειά που γίνεται στην σχολή μας, προετοιμάζοντας έτσι τους τωρινούς αλλά και μελλοντικούς πρωταθλητές.

Η πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο εύχονται στον προπονητή της σχολής, Γιοβάνη Συμεών, και στους αθλητές καλό ταξίδι και καλή επιτυχία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.