Στοχεύει σε τελικό και τρόπαιο η Κ20 της Νίκης Βόλου

Ο προπονητής της Κ20 Νίκης Βόλου, Γιάννης Ακτσιαλής, τονίζει ότι η ομάδα του δεν θα βρεθεί μόνο για τη συμμετοχή στο F4 της Super League 2.
Θέλοντας την επικράτηση απέναντι στο Αιγάλεω αύριο Πέμπτη (02/06,18:30)

Οι μάχες που έχει δώσει έως τώρα η Κ20 της Νίκης Βόλου στο ηλικιακό πρωτάθλημα της Super League 2, ήταν όλες νικηφόρες. Ωστόσο πλέον έρχεται στο προσκήνιο η σημαντικότερη στιγμή μέχρι την… επόμενη (όπως είχε πει και ο Νίκος Γκάλης κάποτε), με τους νεαρούς «κυανόλευκους» ν’ αντιμετωπίζουν αύριο Πέμπτη (02/06) το Αιγάλεω στον έναν εκ των δύο ημιτελικών του Fional Four που πραγματοποιεί στην Αττική η διοργανώτρια Αρχή.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη συμμετοχή της ομάδας στα ημιτελικά, ο προπονητής της Κ20 της Νίκης Βόλου, Γιάννης Ακτσιαλής τονίζει με δηλώσεις του ότι η ομάδα θα διεκδικήσει τη μία από τις δύο θέσεις στον τελικό της διοργάνωσης, προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει εκεί τον νικητή του αγώνα Κηφισιά-ΑΕ Λάρισας.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός της Κ20 της Νίκης αναφέρει τα εξής, μέσω της «κυανόλευκης» ΠΑΕ: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετέχουμε στο Final Four του πρωταθλήματός μας, είναι κάτι που, όπως είχα τονίσει και πριν τον επαναληπτικό με την Βέροια, άξιζε στην ομάδα μας, με βάση την εικόνα της τόσο καιρό. Δεν θα πάμε για την χαρά της συμμετοχής στην Αθήνα, αλλά για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί, καθώς, πλέον, θεωρώ πως έχουμε όλοι τις ίδιες πιθανότητες, θα κριθούν όλα τα παιχνίδια στις λεπτομέρειες και στο ποια ομάδα θα είναι πιο συγκεντρωμένη με τα λιγότερα λάθη. Θα διατηρήσουμε την αγωνιστική ταυτότητα μας και σ’ αυτά τα παιχνίδια κι ευελπιστούμε να είμαστε εμείς αυτοί που στο τέλος θα πανηγυρίσουμε».

Ως γνωστό, η αναμέτρηση αρχίζει στις 18:30, και θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Κερατσινίου «Μιχάλης Kρητικόπουλος», ενώ την ίδια ώρα Κηφισιά και ΑΕΛ θα διεκδικούν το έτερο εισιτήριο στον τελικό της Κυριακής 5 Ιουνίου στο γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» στο Αιγάλεω.

Υπενθυμίζεται ότι οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν διαδικτυακά, μέσω της σελίδας της Super League 2 στο Facebook.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.