“Στολίδι” τα νέα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου (photos)

Υψηλής αισθητικής τα νέα γραφεία της ΠΑΕ

Η οργάνωση της νέας ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου φαίνεται ότι είναι σε υψηλό επίπεδο και απτή απόδειξη εκτός των άλλων αποτελούν και τα νέα του γραφεία στην οδό Λαχανά, που «βλέπουν» όμως και προς τον κυκλικό κόμβο του ΚΤΕΛ της Γρηγορίου Λαμπράκη και όσοι διασχίζουν τη συγκεκριμένη οδό μπορούν να δουν και τη σημαία του συλλόγου που κυματίζει.

Στα συγκεκριμένα γραφεία υπάρχει μία μεγάλη αίθουσα, όπου θα μπορούν να γίνονται οι συνεδριάσεις των διοικητικών συμβουλίων της ΠΑΕ, αλλά και του Ερασιτέχνη, που έχει τον δικό του χώρο (… και με την καλύτερη θέα). Σ’ αυτήν την αίθουσα έχει στηθεί και τροπαιοθήκη,  ο επισκέπτης μπορεί να δει και ιστορικές φωτογραφίες, ενώ αναμένονται ένα μπαρ … ερυθρόλευκων αποχρώσεων, αλλά και μία στήλη, που θα εκθέτει αντικείμενα που θα φέρουν το σήμα της ομάδας και θα λειτουργεί ως μίνι μπουτίκ, ώστε οι φίλαθλοι οι φίλαθλοι να παραγγέλνουν μετά ό,τι επιθυμούν.

Επίσης υπάρχει ειδικός χώρος για τη γραμματεία της ΠΑΕ, αλλά και για τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας. Πλέον, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, για να είναι πλήρη τα νέα γραφεία, ενώ χθες τοποθετήθηκαν και οι νέες πολυτελείς καρέκλες στην κεντρική αίθουσα, στις οποίες θα μπει και το σήμα του Ολυμπιακού Βόλου.

Με το που εξοπλιστούν πλήρως τα γραφεία, θα γίνουν και τα εγκαίνιά τους με την παρουσία των Μ.Μ.Ε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα είχε ρεπό την Τετάρτη, αλλά κάποιοι παίκτες που είναι πίσω έκαναν εξτρά πρόγραμμα, ενώ έγινε και … βιντεοθεραπεία, με τους ποδοσφαιριστές να βλέπουν το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Θωμά Γράφα να τους επισημαίνει τα λάθη τους αλλά και τα θετικά του πρώτου μέρους. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, που είναι ο Μάρκος Ντούνης, είναι προγραμματισμένο να κάνει σήμερα Πέμπτη την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες.  Να σημειωθεί, τέλος, ότι δε θα γίνει φιλικό το Σαββατοκύριακο, αφού ακολουθεί την επόμενη Τετάρτη το ματς του Κυπέλλου με την Αταλάντη.

Ο ειδικός γραμματέας του Δ.Σ. του Ολυμπιακού Β., Π. Ζάχος, ο γ.γ. Δ. Μουρτζίνος και το μέλος του Ερασιτέχνη και συμπαραστάτης σ’ όλες τις δραστηριότητες του συλλόγου, Δ. Σιούρας, στα νέα γραφεία
Ο Κυριάκος Κυριακόπουλος, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, με τον Δ. Μουρτζίνο
Κυματίζει από την πλευρά της Λαμπράκη η σημαία του Ολυμπιακού Β.
Η εμφάνιση της ομάδας και ιστορικές φωτογραφίες δίπλα στο γραφείο του προέδρου της ΠΑΕ
Δεσπόζει η τροπαιοθήκη στη μεγάλη αίθουσα
Ο Ζάκος Σαχίνης στο γραφείο του Ερασιτέχνη
Η είσοδος των γραφείων
Και ο κάδος απορριμμάτων είναι … Ολυμπιακός Βόλου