Στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής Βόλος 2004 και Μαγνησιακός

Στη διαμόρφωση των ομίλων για το γυναικείο ποδόσφαιρο, τόσο στην Α’ όσο και στη Β’ κατηγορία προχώρησε η ΕΠΟ, κάνοντας γνωστό ότι Βόλος 2004 και Μαγνησιακός θα συμμετέχουν στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής, που τη νέα χρονιά θα πραγματοποιηθεί συνολικά σε τέσσερις ομίλους.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι δύο βολιώτικες ομάδες εντάχθηκαν στον πρώτο όμιλο της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, με τον διαχωρισμό να γίνεται με βάση γεωγραφικά κριτήρια. Έτσι ο όμιλος αποτελείται από τους εξής συλλόγους: Ροδόπη 87,Κιλκισιακός, Πανσερραϊκή, Σειρήνα Γρεβενών, Αετοί Θεσσαλονίκης, Λέοντες Θεσσαλονίκης,Νεφέλες Πιερίας, Βόλος 2004, Μαγνησιακός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η θεσσαλική παρουσία στην Α’ Εθνική Κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου παραμένει σταθερή, με τις Ελπίδες Καρδίτσας, την ΑΕ Λάρισας και τα Τρίκαλα 2011 να συμμετέχουν στον 1ο  εκ των δύο ομίλων.

Τέλος, η ΕΠΟ ανακοίνωσε την παράταση στη διαδικασία της κατάθεσης των δηλώσεων συμμετοχής, για το πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας Γυναικών, ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021, των νεοσύστατων Σωματείων, των οποίων οι αιτήσεις αναγνώρισης είναι ακόμα σε εκκρεμότητα. Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των Δηλώσεων Συμμετοχής στη Γ΄ Κατηγορία, για τις περιπτώσεις των Σωματείων, ορίζεται η Παρασκευή 04/09/2020 και ώρα 14.30.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.