Στον Αλμυρό και με τη Στυλίδα ο Ολυμπιακός Βόλου

Στο στάδιο του Αλμυρού «Αθ. Ραγάζος» θα αντιμετωπίσει και τη Στυλίδα μετά τον Πιερικό ο Ολυμπιακός Β. για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Το Πανθεσσαλικό δεν είναι έτοιμο να παραδοθεί και αναγκαστικά οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν στη δηλωμένη ως δεύτερη έδρα τους για μία ακόμη φορά, που θα είναι και η τελευταία. Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη θα αγωνιστεί ξανά  στο Πανθεσσαλικό ως φιλοξενούμενη της Νίκης Β. στις 4 Νοεμβρίου, ενώ ως γηπεδούχος θα υποδεχθεί μετά ένα μήνα (7 Οκτώβρη φιλοξένησε τα Μετέωρα) και πλέον στην πρώτη του έδρα τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στις 11 Νοεμβρίου. Να σημειωθεί πως ο Γ.Σ. Αλμυρού αγωνίζεται αυτή τη φορά εκτός έδρας κι έτσι δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα, όπως στο ματς με τον Πιερικό, για το πότε θα οριστεί το παιχνίδι, αφού με τους Κατερινιώτες ο Ολυμπιακός έπαιξε Σάββατο και ο Γ.Σ. Αλμυρού την Κυριακή εντός το διήμερο 13-14 Οκτώβρη.

Στον Ολυμπιακό Βόλου το κλίμα φυσιολογικά είναι ιδανικό, αφού οι νίκες πάντα φέρνουν χαμόγελα, πόσο μάλλον από τη στιγμή που το ερυθρόλευκο τέσσερα στα τέσσερα έχει συνδυαστεί με μία απώλεια της αιώνιας αντιπάλου και μοναδικής συνδιεκδικήτριας του τίτλου, που φέρνει την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη μόνη πρώτη και όλα δείχνουν θα πάει με βαθμολογικό αβαντάζ στο βολιώτικο ντέρμπι, κάτι που σίγουρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία.

Ο επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου, η Στυλίδα, δεν μπορεί να προβληματίσει τη βολιώτικη ομάδα, αφού υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, ενώ είναι γνωστή από το φιλικό προετοιμασίας εκτός έδρας, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι είχαν κερδίσει με 1-4. Βέβαια, μετά τις δύο ήττες στην πρεμιέρα από τα Σέλλανα με 2-0 και τη 2η αγωνιστική από τη Νίκη με 1-4, η ομάδα από τη Φθιώτιδα έχει καταφέρει να κερδίσει τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία της ματς, μετά την εκτός έδρας επιτυχία με 1-2 επί του Απόλλωνα Μακρυχωρίου και μετά το 0-0 με τον Αστέρα Ιτέας στο γήπεδό της και θα πάει με καλή ψυχολογία στον Αλμυρό.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός Βόλου έχει κερδίσει χωρίς την παραμικρή αγωνία τα τρία τελευταία του παιχνίδια, αφού τα καθαρίζει από νωρίς και το ίδιο θα θελήσει να κάνει και το Σάββατο.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.