Στον Αλμυρό Μπουρούσης-Δεληγιάννης

Παρακολουθώντας το παιχνίδι ΓΣΑ-ΓΣ Σοφάδων

Δύο παρουσίες ξεχώρισαν στο πλευρό των Σοφαδιτών στο κλειστό του Αλμυρού το απόγευμα της Κυριακής και στον τελικό της Γ’ Εθνικής ανάμεσα σε ΓΣ Αλμυρού και ΓΣ Σοφάδων, αφού ο παλαίμαχος διεθνής σέντερ Γιάννης Μπουρούσης και ο παλαίμαχος παίκτης και νυν διοικητικός του ΑΣ Καρδίτσας που αγωνίζεται στη Basket League, Χρήστος Δεληγιάννης βρέθηκαν εκεί.

Άλλωστε, ο ΑΣ Καρδίτσας έχει άμεση σχέση με τον ΓΣ Σοφάδων, αφού πέρα από ομάδες της ίδιας περιφερειακής ενότητας έχουν και συνεργασία, με τον Τσούκα για παράδειγμα ν’ αγωνίζεται με διπλό δελτίο στους Σοφαδίτες, προερχόμενος από τον ΑΣΚ.

Βέβαια, για άγνωστο λόγο, και χωρίς να έχει κάνει κάτι, ο Γιάννης Μπουρούσης «δέχθηκε» και ένα επιθετικό σύνθημα από την κερκίδα, με τον ίδιο να σηκώνεται από τη θέση του και απλά να χαιρετά τους οπαδούς με μία μικρή υπόκλιση.

Aξίζει ν’ αναφέρουμε ότι η αστυνομική παρουσία ήταν κάτι παραπάνω από έντονη, καθώς ακόμη και διμοιρία των ΜΑΤ ήταν παρούσα, σε ένα γήπεδο εμφανώς ακατάλληλο για έναν τόσο σπουδαίο αγώνα, αφού οι κερκίδες είναι περιορισμένες, ενώ θεατές τοποθετήθηκαν πίσω από τις μπασκέτες. Μάλιστα η είσοδος των θεατών έγινε από διαφορετικές θύρες (μία για Αλμυριώτες και μία για Σοφαδίτες), και αξίζει να υπογραμμιστεί (όσο τουλάχιστον το «Magnesiasports» ήταν παρόν) ότι δεν έγινε το παραμικρό, σε μία ένθερμη μεν αλλά αθλητική ατμόσφαιρα!

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.