Στον Αλμυρό οι τελικοί των Μικτών ΕΠΣ Κ-15 και Κ-17

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου

Στον Αλμυρό και στο Δημοτικό Στάδιο «Αθ. Ραγάζος» και όχι στο «Βασδέκειο» θα διεξαχθούν τελικά οι τελικοί των Μικτών των ΕΠΣ Κ-15 και Κ-17, το ερχόμενο σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου. Ο αρχικός σχεδιασμός της ΕΠΟ ήταν οι αγώνες να γίνουν στο «Βασδέκειο» το σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου, αλλά τις ίδιες ημέρες είχε προγραμματιστεί και η διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου Κορασίδων-Παίδων στον Βόλο κι έτσι η Ομοσπονδία υποχρεώθηκε σε αναβολή. Τελικά, με σημερινή ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της γνωστοποιεί ότι οι τελικοί θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα της.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ
«Το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού θα φιλοξενηθούν οι τελικοί των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ15 και Κ17.
Συγκεκριμένα, ο αγώνας που θα αναδείξει τον πρωταθλητή στην κατηγορία κάτω των 15 ετών μεταξύ των ΕΠΣ Κοζάνης και Αχαΐας θα διεξαχθεί το Σάββατο και ώρα 18:30 και ο αντίστοιχος στην κατηγορία κάτω των 17 ετών μεταξύ των ΕΠΣ Μακεδονίας και Κορίνθου την Κυριακή στις 18:30».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.