Στον Αλμυρό οι τελικοί των Μικτών ΕΠΣ Κ-15 και Κ-17

Σ' ένα από τα γήπεδα που αφορά ο διαγωνισμός είναι το Αθ. Ραγάζος του Αλμυρού
Το ερχόμενο σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου

Στον Αλμυρό και στο Δημοτικό Στάδιο «Αθ. Ραγάζος» και όχι στο «Βασδέκειο» θα διεξαχθούν τελικά οι τελικοί των Μικτών των ΕΠΣ Κ-15 και Κ-17, το ερχόμενο σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου. Ο αρχικός σχεδιασμός της ΕΠΟ ήταν οι αγώνες να γίνουν στο «Βασδέκειο» το σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου, αλλά τις ίδιες ημέρες είχε προγραμματιστεί και η διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου Κορασίδων-Παίδων στον Βόλο κι έτσι η Ομοσπονδία υποχρεώθηκε σε αναβολή. Τελικά, με σημερινή ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της γνωστοποιεί ότι οι τελικοί θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα της.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ
«Το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού θα φιλοξενηθούν οι τελικοί των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ15 και Κ17.
Συγκεκριμένα, ο αγώνας που θα αναδείξει τον πρωταθλητή στην κατηγορία κάτω των 15 ετών μεταξύ των ΕΠΣ Κοζάνης και Αχαΐας θα διεξαχθεί το Σάββατο και ώρα 18:30 και ο αντίστοιχος στην κατηγορία κάτω των 17 ετών μεταξύ των ΕΠΣ Μακεδονίας και Κορίνθου την Κυριακή στις 18:30».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.