Στον Άνθιμο Γαζή Παλάντζας, Αγγελής, επέστρεψε ο Γκουντινάκος

Κατά σειρά από αριστερά οι Παλάντζας, Γκουντινάκος, Αγγγελής

Η ενίσχυση για τον Άνθιμο Γαζή ενόψει της συμμετοχής του στη Β’ ΕΠΣΘ συνεχίζεται, με την ομάδα των Μηλεών να αποκτά τους Κώστα Παλάντζα από τον Εθνικό και Γιάννη Αγγελή από τα Λεχώνια, ενώ ο Στάθης Γκουντινάκος μετά από αποχή τριών χρόνων επιστρέφει στους Πηλιορείτες.

Μ’ αυτήν την τριάδα δυναμώνει η επιθετική γραμμή του Σούλη Κατσικαδάμου, η οποία κράτησε και τον 17χρονο πρώτο σκόρερ του Άνθιμου Γαζή πέρσι, Άγγγελο Κίτσα, ενώ προστίθεται και εμπειρία, κάτι που έλειψε πέρσι στην Α’ ΕΠΣΘ. Εξάλλου ο Αγγελής αγωνίζεται πάνω από 20 χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα, ο Παλάντζας είναι 34 ετών, ενώ ο Γκουντινάκος έχει αναδειχθεί στο παρελθόν πρώτος σκόρερ με τον Άνθιμο Γαζή.

Έτσι οι νέοι παίκτες φτάνουν μέχρι στιγμής τους επτά, καθώς έχουν ανακοινωθεί οι Γιώργος Μπαλιού, Ευριπίδης Καζάκης, Παναγιώτης Βαΐτσης και Ηλίας Τζήκας. Από την άλλη, παρελθόν αποτελούν οι Περικλής Λάσκος, Άνι Μπόγιαν, Αντώνης Ταφίλης και Γιώργος Παρασκευάς, οι οποίοι αποδεσμεύτηκαν από τον σύλλογο, όντας ελεύθεροι να αποφασίσουν για τον επόμενο ποδοσφαιρικό τους σταθμό και τους οποίους ο σύλλογος των Μηλεών ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά τους.

Η ομάδα των Μηλεών μέσα στην επόμενη βδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήδη έχουν συμφωνήσει και γίνεται προσπάθεια να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους. Επίσης, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανανεώσουν άλλοι τρεις παίκτες (ήδη έχουν ανανεώσει και ανακοινωθεί οι πρώτοι δεκατέσσερις), που την περσινή σεζόν αποτελούσαν τον βασικό κορμό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.