Στον ΑΟ Πολυγύρου ο Βολιώτης Τσιακλάγκανος

Λόγο για μία σημαντική μεταγραφική προσθήκη κάνει λόγο στα social media το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου Πολυγύρου, καθώς ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον πρώην πλέον παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου Γιώργο Τσιακλάγκανο.

Ο Τσιακλάγκανος είναι 28 ετών (γεννηθείς το 1993) με ύψος 1,96 μ.  ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις 3-4 ( small forward και power forward). Μάλιστα, ο τραυματισμός του στην αρχή της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου κόστισε αρκετά αγωνιστικά στον Ολυμπιακό Βόλου…

Σύμφωνα και με τη σχετική ανάρτηση, ο Τσιακλάγκανος έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στους Νέους Αθλητές Νίκης Βόλου, όπου είχε συμμετοχή σε δύο τελικούς πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων  και στη συνέχεια εντάχθηκε και στην ανδρική ομάδα, παίζοντας σε Γ’ Εθνική, Β’ Εθνική και Α2.

Λόγω σπουδών στην Κοζάνη την περίοδο 2013-14 αγωνίστηκε με τη φανέλα του τοπικού Ηρακλή στη Β’ Εθνική. Ακολούθησαν ο Λασσάνης Κοζάνης (Γ’ Εθνική) , ο Αρίων Πτολεμαΐδας (Γ’ Εθνική) , και ο Αίας Ευόσμου ( Β’ Εθνική). Τα προηγούμενα χρόνια και από τη σεζόν 2017-18 έπαιξε με τον Φίλιππο Βέροιας, κερδίζοντας την άνοδο τόσο από την Γ’ στη Β’ Εθνική όσο και από τη Β’ στην Α2 μέσα σε δύο σεζόν»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.