Σημαντική ενίσχυση για τον Αστέρα Ριζομύλου που απέκτησε τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Άλμπαν Κοντρα. Η ανακοίνωση είναι η εξής:
“Ο Αστέρας Ριζομύλου ανακοινώνει την απόκτηση του 33χρονου μεσοεπιθετικού Άλμπαν Κόντρα. Ο Άλμπαν διαθέτει σημαντική εμπειρία από τα τοπικά πρωταθλήματα, έχοντας αγωνιστεί για αρκετά χρόνια σε ομάδες του τοπικού της Καβάλας, ενώ στη συνέχεια συνέχισε την ποδοσφαιρική του πορεία στο τοπικό πρωτάθλημα της Μαγνησίας.
Στο παρελθόν έχει φορέσει, μεταξύ άλλων, τη φανέλα του Ιάσονα Άλλης Μεριάς,του Ρήγα Φεραίου, της Αγχιάλου,του Τοξότη και του Πρωτεσίλαου, έχοντας αφήσει το δικό του αγωνιστικό αποτύπωμα. Η διοίκηση του Αστέρα Ριζομύλου τον καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κοκκινόμαυρα”.

















