Στον Διαγόρα ο Γιώργος Ναουμίδης

Ενισχύεται η αμυντική γραμμή του Στεφανοβικείου

Μετά την ανανέωση της συμφωνίας με τον Γιώργο Γιαουπλάρι, ο Διαγόρας Στεφανοβικείου ενισχύει ακόμη περισσότερο την αμυντική του γραμμή και θωρακίζεται στα μετόπισθεν, μετά τη συμφωνία της διοίκησης με τον 27χρονο Γιώργο Ναουμίδη, που έχει να επιδείξει μία γεμάτη μέχρι στιγμής ποδοσφαιρική καριέρα, με πολλή εμπειρία από τα γήπεδα της Γ’ Εθνικής.

Οι δύο πλευρές είχαν την τελική συνάντηση χθες το βράδυ, με τον πρόεδρο Θανάση Πρασσά να κάνει αυτό που έπρεπε για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του παίκτη και να δυναμώσει ακόμη περισσότερο την ομάδα του, ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, που αναμένεται και πάλι να είναι δύσκολο για όλους τους συμμετέχοντες.

Ο υψηλόσωμος 28χρονος αμυντικός (1.91 μ.) , αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στο κέντρο της ανασταλτικής γραμμής, αλλά και στην αριστερή πλευρά, ενώ έχει επιτελέσει και τον ρόλο του αμυντικού χαφ. Στην ποδοσφαιρική του πορεία έχει αγωνιστεί με τον Θησέα Αγριάς, τον ΑΟ Χαλκίδα, τον Ρήγα Φεραίο, τη Νίκη Βόλου, τον Νέστο Χρυσούπολης, τον Ολυμπιακό Βόλου (στη Β’ Εθνική Κατηγορία), και τον Αλμωπό Αριδαίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.