Στον ΓΣΑ η Σταυρακοπούλου

H ενίσχυση για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΓΣ Αλμυρού συνεχίζεται, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας με την Ασημίνα Σταυρακοπούλου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η παίκτρια έκανε τα πρώτα βήματά της με την ομάδα της Νίκης Βόλου και ακολούθησε η ομάδα του Φιλαθλητικού Λάρισας, όπου έπαιξε στην Β’ Εθνική Κατηγορία αλλά και Α2.

Στην Θεσσαλονίκη όταν πήγε για σπουδές έπαιξε με την ΜΕΝΤ και ΧΑΝΘ όπου υπήρξε άνοδος και εκεί στην Α2, ενώ με την επιστροφή της στον Βόλο πήγε στην ομάδα της Αργούς και στέφθηκε πρωταθλήτρια στο beach volley Νεανίδων με προπονητή τον Βαγγέλη Σταθόπουλο.

«Η Ασημίνα αγωνίζεται από την θέση της πάσας και θα βοηθήσει την ομάδα μαζί με όλα τα υπόλοιπα κορίτσια, στα μέγιστα για να πετύχουμε τους στόχους μας στην Β’ Εθνική. Ευχόμαστε στην Ασημίνα καλή αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες!» τονίζει η ανακοίνωση.

Επίσης τη γυναικεία ομάδα θα ενισχύσει άλλη μία παίκτρια από τις ακαδημίες του ΓΣΑ, η Κωνσταντίνα Κωτούλα. Έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα της ομάδας Γυναικών, Κορασίδων και Παγκορασίδων από την θέση της ακραίας και διαγώνιας. «Ευχόμαστε στην Κωνσταντίνα καλή αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες!» καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.