Στον Ημιμαραθώνιο Αθηνών Καπούλα και Φλώρου

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου δρόμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/3/2023 στην Αθήνα, αφιερωμένο στον αείμνηστο Μίκη Θεοδωράκη με χιλιάδες δρομείς απ’ όλη την Ελλάδα να συμμετέχουν, και μεταξύ αυτών ήταν και οι αθλήτριες της Νίκης, Έφη Φλώρου και Αμαλία Καπούλα.

Οι δύο αθλήτριες στάθηκαν για πρώτη φορά στην γραμμή εκκίνησης του αγώνα. Η Έφη Φλώρου κατέκτησε την 4η θέση με χρόνο 01:21’13” χάνοντας το χάλκινο μετάλλιο για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου (01:21’12”) από την 3η αθλήτρια Νούλα Σταματία. Η Αμαλία Καπούλα κατέκτησε την 22η θέση στην τελική κατάταξη γυναικών που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου Δρόμου, ανάμεσα σε 137 αθλήτριες και ήταν η μικρότερη ηλικιακά αθλήτρια που συμμετείχε στον συγκεκριμένο αγώνα με χρόνο 01:30’37”. Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές της Νίκης, Παύλος Παρασκευόπουλος και Βάσω Κολλυμένου.

«Το τμήμα μας συγχαίρει τις αθλήτριες για την συμμετοχή τους και την υπέροχη εμφάνιση τους σε έναν δύσκολο και απαιτητικό αγώνα και τις ευχόμαστε καλή συνέχεια στους επόμενους στόχους τους και στις προπονήσεις τους!» καταλήγει η διαδικτυακή δημοσίευση του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.