Στον Ίωνα ο Κλέαρχος Πρέκας

Ο Κλέαρχος Πρέκας με τον πρόεδρο του Ίωνα, Νίκο Φαρμάκη

Ο Ίωνας απέκτησε με υποσχετική από τον Ολυμπιακό Βόλου ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βολιώτικου μπάσκετ, τον Κλέαρχο Πρέκα, που τη σεζόν που τελείωσε, αν και γεννημένος το 2004, πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής με την Ανάληψη στην Α1 ΕΣΚΑΘ, ενώ καλείται συνεχώς και στα κλιμάκια της Εθνικής Παμπαίδων.

Ο μικρός, που θα έχει ξανά προπονητή τον πατέρα του Λάμπρο, όπως και στις μικρές ομάδες της Ανάληψης, αν και είχε πρόταση να ενταχθεί στην ακαδημία μεγάλου συλλόγου της Θεσσαλονίκης (κι όχι μόνο), θεωρήθηκε καλύτερο για την εξέλιξή του να μείνει στον Βόλο και να παίξει σε μία ανταγωνιστική ομάδα ενός ανδρικού πρωταθλήματος. Μάλιστα, να σημειωθεί ότι αυτές τις μέρες Λάμπρος και Κλέαρχος Πρέκας βρίσκονται στο camp που διοργανώνει ο Νίκος Μπουντούρης στην Αρχαία Ολυμπία.

Η ανακοίνωση του Ίωνα, που ολοκλήρωσε την τέταρτη κατά σειρά μεταγραφή του, μετά απ’ αυτές των Σιδερή, Μαντζουράνη και Αναστασιάδη:

“Ο Α.Σ. ΙΩΝΑΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Κλέαρχο Πρέκα. Ο Κλέαρχος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του και αγωνίζεται ως πλέι μέικερ. Τα τελευταία δύο χρόνια καλείται σταθερά στα κλιμάκια της προεθνικής των παμπαίδων. Κατά την περσινή χρονιά αγωνιζόταν με την ομάδα της Ανάληψης Βόλου τόσο στο ανδρικό όσο και στο παιδικό τμήμα, ενώ προέρχεται από την ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου, τον οποίο και ευχαριστούμε για την παραχώρηση του αθλητή. Καλώς ήρθες, Κλέαρχε, στη μεγάλη οικογένεια του ΙΩΝΑ. Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και μαζί να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.