Στον ιππικό όμιλο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. το 7ο Δημοτικό Βόλου

Το 7ο Δημοτικό σχολείο επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου:

«Με το 7ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου τελείωσαν οι σχολικές επισκέψεις μαθητών στον ιππικό όμιλο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. για τη φετινή σχολική χρονιά. Είχαμε φέτος τη χαρά να φιλοξενήσουμε το 1ο, 3ο, 4ο, και 7ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, τα Δημοτικά Σχολεία Μελισσατίκων και Διμηνίου καθώς και αρκετούς παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία.

Οι εκδρομές των παιδιών στέφτηκαν με επιτυχία και ο όμιλος γέμισε χαμόγελα. Τα παιδιά όχι μόνο ανέβηκαν στα άλογα του ομίλου αλλά πήραν και βασικές γνώσεις ιπποκομίας και διατροφής των αλόγων, ήρθαν σε επαφή με τα πόνυ του ομίλου, έπαιξαν και πέρασαν ένα όμορφο πρωινό κοντά στη φύση.

Τα μέλη του ομίλου και οι αθλητές προσέφεραν εθελοντικά τη βοήθειά τους, ώστε το πρόγραμμα των εκδρομών να εξελιχθεί ομαλά και με ασφάλεια. Το ΔΣ ευχαριστεί όλους τους δασκάλους και τους διευθυντές των σχολείων που για άλλη μια χρονιά εμπιστεύτηκαν τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. με μια από τις εκπαιδευτικές τους εκδρομές. Επί τη ευκαιρία ανακοινώνεται η λειτουργία θερινών προγραμμάτων για παιδιά από 3-15 χρονών. Καλό Καλοκαίρι σε όλους!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.