Στον Ηρακλή Λάρισας ο Αγρόδημος

Μπορεί να ξεκίνησε με πολλές προοπτικές το περασμένο καλοκαίρι η συνεργασία του Ολυμπιακού Βόλου με τον Χρήστο Αγρόδημο, ωστόσο αυτήν δεν ολοκληρώθηκε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, με έναν τραυματισμό του παίκτη αλλά και επαγγελματικές του υποχρεώσεις όπως αναφέρθηκε να αποτελούν τα αίτια της διακοπής της. Τελικά, ο Αγρόδημος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του τη νέα χρονιά στον Ηρακλή Λάρισας!

Πρόκειται για την ομάδα που συμμετείχε στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και μάλιστα παρουσίασε ένα πολύ καλό αγωνιστικό προφίλ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ηρακλής Λάρισας ανακοινώνει την συμφωνία με τον Λαρισαίο ποδοσφαιριστή Χρήστο Αγρόδημο. Ο Χρήστος Αγρόδημος είναι γεννημένος στην Λάρισα το 1995, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στην ΑΕΛ από την Ακαδημία της οποίας προέρχεται και στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2014.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Τσαριτσάνη, Τύρναβο, Απόλλωνα Λάρισας, Παναιτωλικό, Απόλλων Σμύρνης και Ολυμπιακό Βόλου. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό αμυντικό χαφ, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, έναν παίκτη που αποτελούσε στόχο ομάδων της Super League 2 και αποτελεί τιμή μας που επέλεξε να έρθει στον Ηρακλή».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.