Στον Καραμάνειο αγώνα ο ΣΔΥΒ Κένταυρος

Στα Χάνια Πηλίου βρέθηκαν οι δρομείς του Κενταύρου συμμετέχοντας στον 5ο Καραμάνειο ορεινό αγώνα και έτρεξαν τόσο στη διαδρομή των 16.100 μ. όσο και στη διαδρομή των 4.500 μ.

Στα 16.200 μ. τερμάτισαν με επιτυχία οι Γιάννης Χρήστος, Χάρης Ακρίβος, Έρικ Βλάχος και Πέτρος Παρασκευόπουλος

Στα 4500 μ. οι Κώστας Κλείτσας, Γιώργος Κώστας, Κώστας Κυριαζής, Τάσος Κούφιος, Στέργιος Χύτας, Σταύρος Βασιλειάδης, Εύη Μοσχονησιώτη και Οδυσσέας Μιχαλόπουλος.

Παράλληλα, ο σύλλος ετοιμάζεται για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες, με τις εγγραφές να συνεχίζονται μέχρι και τις 10 Αυγούστου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες στους κκ Κώστα Κυριαζή (6994583137) και Βαγγέλη Βουτσινά (6977322930) και μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected]

Οι επόμενοι αγώνες

Ο ΣΔΥ Βόλου Κένταυρος έχει ήδη προγραμματίσει και άλλους αγώνες σε τοπικό επίπεδο. Συγκεκριμένα θα διοργανωθεί ο 1ος Νυχτερινός Αγώνας δρόμου 5 και 10 χλμ. στην παραλία του Βόλου στις 31 Οκτωβρίου και θώς και το 1ο Γορίτσα trail στις 21 Φεβρουαρίου 2021.

Τέλος στον προγραμματισμό του συλλόγου για το 2021 προστέθηκε ένας ακόμη αγώνας στη Νέα Αγχίαλο που θα γίνει στις 3 Απριλίου 2021 και θα περιλαμβάνει τις εξής διαδρομές: Δρόμος Υγείας 5χλ. κατά μήκος της παραλίας και 20χλ περίπου ορεινός Αγώνας

«Ευχόμαστε όλα να κυλήσουν ομαλά για να πραγματοποιηθούν οι αγώνες και να τρέξουμε με ασφάλεια καθώς η υγεία όλων είναι για μας αδιαπραγμάτευτη» καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.