Στον Μαγνησιακό ο Ηλίας Τιμπλαλέξης

Για το επόμενο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ προετοιμάζεται πλέον ο Μαγνησιακός, έχοντας ήδη τοποθετηθεί στον Α’ Όμιλο, μετά τη σχετική κλήρωση, οπότε και η ενίσχυση του ρόστερ συνεχίζεται. Έτσι, στην ομάδα έχει ενταχθεί πλέον ο 16χρονος Ηλίας Τιμπλαλέξης, που θα αγωνιστεί στη Β’ ΕΠΣΘ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ουσιαστικά πρόκειται για την προώθηση του παίκτη στην ομάδα από τον Νέο Μαγνησιακό, που αδρανοποιήθηκε για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Τιμπλαλέξης ήδη συναντήθηκε με τους υπεύθυνους του συλλόγου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τον τεχνικό διευθυντή, κο Ζορδομπά.

Από την άλλη, ο Μαγνησιακός έχει ένα άλλο, σημαντικό στόχο και αυτός δεν είναι άλλος από τη διαμόρφωση των γηπέδων του, στη συμβολή των οδών Αθηνών και Λαρίσης. Ήδη οι εργασίες έχουν προχωρήσει αρκετά, με τον φυσικό χλοοτάπητα να τοποθετείται στο έναν αγωνιστικό χώρο και ν’ ακολουθεί η τοποθέτηση του συνθετικού τελευταίας γενιάς. Η εξέλιξη των έργων πάντως αφήνει ικανοποιημένα τα μέλη της διοίκησης και ελπίζουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.