Στον Μαραθώνιο Αθήνας ο ΣΔΥΒ

Έναρξη των εγγραφών συμμετοχής

Για μία ακόμη χρονιά, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου θα συμμετέχει στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, καθώς εξασφαλίστηκε η διεξαγωγή του αγώνα.

Η διοργάνωση θα γίνει με διαφοροποιήσεις που θα οριστούν, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός, ιδίως στην εκκίνηση, ενώ μειώθηκε και ο αριθμός συμμετεχόντων.

Όσον αφορά το κόστος συμμετοχής, για τον Μαραθώνιο φτάνει τα 25 ευρώ, για τη διαδρομή των 10 χλμ τα 22 ευρώ, και για τα 5 χιλιόμετρα τα 19 ευρώ. Ο ΣΔΥ Βόλου έχει εξασφαλίσει 30 θέσεις για τον Μαραθώνιο, 50 για τα 10 χλμ και 7 για τα 5 χλμ.

Ο αγώνας των 10 χλμ θα γίνει Σάββατο απόγευμα (7 Νοεμβρίου), ενώ ο Μαραθώνιος και ο αγώνας των 5 χλμ θα γίνουν το πρωί της Κυριακής 8 Νοεμβρίου.

Οι εγγραφές θα γίνονται από την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 στο κατάστημα Aspirina (Δημητριάδος 160) μέχρι να συμπληρωθούν οι διαθέσιμες θέσεις.

Εφόσον καλυφθούν οι διαθέσιμες θέσεις και χρειάζονται και άλλες, ο ΣΔΥ Βόλου θα φροντίσει για να ζητήσει έξτρα θέσεις από τη διοργάνωση, κάτι που επιτεύχθηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Αν φέτος δεν δοθούν έξτρα θέσεις για τις επιπλέον που θα υπάρχει ζήτηση από τα μέλη του συλλόγου, θα υπάρχει “plan” B και C: είτε θα γίνουν από τον ΣΔΥ Βόλου έξτρα «εγγραφές ομάδων» που ορίζει η διοργάνωση για ομάδες άνω των 10 ατόμων ανά αγώνισμα, είτε και μεμονωμένες, σε μεγαλύτερες τιμές και στις δύο περιπτώσεις. Όλα αυτά θα ανακοινωθούν αν χρειαστεί να φτάσει η κατάσταση σε αυτό το σημείο.

Την Κυριακή στο Μονοπάτι των Καταρρακτών

Η διαδρομή στο Μονοπάτι των Καταρρακτών από τη Μακρυράχη στα Χάνια, θα επαναληφθεί την Κυριακή 5 Ιουλίου. Η πεζοπορία θα γίνει αυτή τη φορά με την αντίθετη κατεύθυνση και θα ξεκινήσει από τη Μακρυράχη. Μόλις θα φτάσει στους καταρράκτες θα επιστρέψει στην Μακρυράχη και αναμένεται να διαρκέσει 4-5 ώρες. Η αναχώρηση από τον Βόλο με ΙΧ θα γίνει στις 08:30 το πρωί της Κυριακής έξω από τη Νομαρχία (Ιωλκού με Αναλήψεως). Όσοι διαθέτουν αυτοκίνητο μπορούν να το φέρουν προκειμένου να μεταφερθούν όλοι οι συμμετέχοντες. Η πορεία από την πλατεία Μακρυράχης θα ξεκινήσει στις 09:30.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.