Στον Πύρασο Φλώρος και Τάσος

Δύο ακόμη μεταγραφικές προσθήκες, αυτές των Γιώργου Φλώρου και Κώστα Τάσου ανακοίνωσε η διοίκηση του Πυράσου Νέας Αγχιάλου.

Γεννηθείς το 2003, ο τερματοφύλακας Τάσος έχει αγωνιστεί τις δύο τελευταίες χρονιές στις ομάδες Νέων της Νίκης Βόλου. Την σεζόν 2019-2020, παρά το νεαρό της ηλικίας του, είχε 1665 λεπτά χρόνο συμμετοχής και στα 19 παιχνίδια (18 αγώνες πρωταθλήματος και 1 Κυπέλλου) με την ομάδα του Αθλητικού Κολλεγίου Νίκης Βόλου που κέρδισε δύο συνεχόμενους ανόδους και έφθασε φέτος στην πρώτη τοπική κατηγορία της ΕΠΣΘ. «Θεωρούμε ότι είναι ένας ιδιαίτερα εξελίξιμος και ταλαντούχος τερματοφύλακας και τον καλωσορίζουμε επισήμως στην ομάδα του Πυράσου» αναφέρει η διοίκηση του συλλόγου.

Όσον αφορά τον Γιώργο Φλώρο, ο Πύρασος σημειώνει ότι πρόκειται για 20χρονο αμυντικό που παίζει ως δεξιός μπακ και συμπληρώνει ότι: «Προέρχεται από την ακαδημία της Νίκης Βόλου και την περασμένη σεζόν ήταν βασικός στέλεχος του Αθλητικού Κολλεγίου Νίκης. Συμμετέχει στις προπονήσεις του Πυράσου την τελευταία εβδομάδα. Γιώργο καλωσήλθες στον Πύρασο, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την Αργώ στο στήθος»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.