Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024
Αρχική Sports Slider Ανακοινώσεις επισημοποίησης μεταγραφών από τον Πύρασο

Ανακοινώσεις επισημοποίησης μεταγραφών από τον Πύρασο

Επιβεβαιώνοντας δημοσιεύματα του «Magnesiasports»
Σε σειρά ανακοινώσεων προχώρησε η διοίκηση του Πυράσου Νέας Αγχιάλου, κάνοντας γνωστές μεταγραφικές προσθήκες στο δυναμικό της ομάδας.

Aρχικά, ο Γιάννης Αραπίτσας αποτελεί παίκτη πλέον της ομάδας, με το «Magnesiasports» να έχει αναφέρει εδώ και αρκετές ημέρες το ενδιαφέρον του Πυράσου για τον συγκεκριμένο παίκτη (δείτε ΕΔΩ). «Κορυφαίος επιθετικός στην Α’ Τοπική Κατηγορία, έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων, Πρωτεσίλαο Πτελεού, ΓΣ Αλμυρού, Κ20 Ολυμπιακού Βόλου, Νίκη Βόλου, Φωκικό, Άνω Μερά Μυκόνου, Αχιλλέα Φαρσάλων, Αχιλλέα Αχιλλείου και από το καλοκαίρι του 2018, ανήκε στον Αίαντα Σούρπης. Ολοκλήρωσε τη σεζόν 2020-21 στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Αλμυρού όπου ήταν βασικός. Τα τελευταία τρία χρόνια σημείωσε 39 τέρματα σε 46 αγώνες στην Α’ ΕΠΣΘ, ένα εξ αυτών στη Ν. Αγχίαλο στο περασμένο πρωτάθλημα όταν πήρε την μπάλα από το κέντρο και ολοκλήρωσε μόνος τη φάση στέλνοντάς την στα δίχτυα» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου, αποδεικνύοντας ότι και στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά και σ’ αυτή του Ραφαήλ Μιχόπουλου, τα δημοσιεύματα δεν ήταν… αναρτήσεις φημολογίας.

Μέλος του Πυράσου λοιπόν είναι και ο Ραφαήλ Μιχόπουλος, για τον οποίο επίσης εδώ και αρκετές ημέρες είχε κάνει αναφορά το «Magnesiasports» (δείτε ΕΔΩ),  με την ανακοίνωση να τονίζει ότι ο 24χρονος παίκτης, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ/κεντρικός αμυντικός και έχει πολυετή παρουσία σε Πρωτεσίλαο Πτελεού, ΓΣ Αλμυρού και τα τελευταία τρία χρόνια στον Αίαντα Σούρπης, όπως και ότι ολοκλήρωσε τη σεζόν 2020-21 στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Αλμυρού όπου ήταν βασικός.

Παίκτης του Πυράσου είναι πλέον ο Αποστόλης Κεφαλάς, ο έμπειρος κι αξιόλογος τερματοφύλακας με τις δεκάδες συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος της Νέας Αγχιάλου.

Ο 29χρονος Κεφαλάς ξεκίνησε από την ακαδημία της Νίκης, αγωνίστηκε στη συνέχεια με τον Ρήγα Φεραίο στην Δ’ και στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ενώ έπαιξε και στον Ηρακλή Βόλου, στον Θησέα στη Γ’ και στην Αγία Άννα.

Από εκεί και πέρα, ο Πύρασος έχει αρχίσει ήδη την προετοιμασία του, και πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας χθες Δευτέρα 9 Αυγούστου, με τον καθιερωμένο αγιασμό να τελείται. Από εκεί και πέρα, από σήμερα οι παίκτες του Γιάννη Σιαμέτη κινούνται πλέον σε ρυθμούς προπονήσεων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.