Στον τελικό με Γ.Σ. Βόλου προκρίθηκαν παίδες και έφηβοι του Αιολικού

Η παιδική ομάδα του Αιολικού

Την πρόκριση στους τελικούς στις κατηγορίες Παίδων και Εφήβων πήρε ο Αιολικός στη Μαγνησία και σε σχετικό δελτίο της Δ.Ε. του συλλόγου αναφέρεται:

«Ο Αιολικός Βόλου μετά τη νίκη του επί της Σκιάθου στον ημιτελικό των παίδων επιβλήθηκε και στον ημιτελικό των εφήβων της αξιόμαχης ομάδας του B.C. VOLOS  με σκορ 68-57 φθάνοντας πάλι σε δύο τελικούς!

Πέρσι κατάφερε στον τελικό των εφήβων να στεφθεί πρωταθλητής Μαγνησίας, κερδίζοντας τον Γ.Σ. Βόλου, και στη συνέχεια πρωταθλητής Θεσσαλίας, ενώ στον τελικό των παίδων έχασε από την Ανάληψη.

Δεκάλεπτα: 17-13, 35-26, 53-40, 68-57

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Σαμαράς Αντ.):  Ζαρνακούπης 4, Αντωνίου 3 (1), Καραγιώργος, Παρισάκης 6, Σούλης 14, Λογοδότης 20 (1), Διαμάντης 7, Τσιαπράζης 7 (1), Οικονόμου Α., Χορμόβας, Σμυρλής 2, Δαρτιώτης 8.

B.C. VOLOS (Καρακατσούνης Ι., Καρακατσούνης Κ.): Σταύρου 2, Μακρής 7, Κουτσιμπάνας, Διακομής 7, Στρούμπελος, Πάντζιος 3 (1), Βαΐτσης, Πετρόπουλος, Πλιάτσικας 24 (1), Λωριδόπουλος, Λυχναρόπουλος 8, Λάμπης 6.

Ευχόμαστε να δούμε δύο όμορφους τελικούς, που να διαφημίζουν το μπάσκετ, τη διαιτησία και τους φιλάθλους. Να δείξουμε όλοι σεβασμό στον αγώνα των νεαρών αθλητών των δύο ομάδων και των προπονητών που προσπαθούν για το καλύτερο. Ο αγώνας των εφήβων θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 18.00 στο Ε.Α.Κ. Βόλου και ο αγώνας των παίδων την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 11.00 π.μ. στο ίδιο γήπεδο».

Η εφηβική ομάδα του Αιολικού

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.