Στον Τοξότη ο επιθετικός Νίκος Καπάκης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Τον 29χρονο επιθετικό Νίκο Καπάκη που πέρυσι έπαιζε στον Άνθιμο Γαζή απέκτησε ο Τοξότης. Η ανακοίνωση: “Ο Α.Ο. Τοξότης Βόλου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με τον 29χρονο επιθετικό Νίκο Καπάκη, ο οποίος έρχεται να ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή κρούσης της ομάδας μας.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με συνέπεια στο σκοράρισμα και πλούσια εμπειρία από τα γήπεδα της Μαγνησίας. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα του Ανθίμου Γαζή σημείωσε 15 γκολ, ενώ την αμέσως προηγούμενη με τους Νέους Αθλητές Νίκης πέτυχε 24 τέρματα, και με Πανιώνιο 19 τέρματα αποτελώντας έναν από τους πιο παραγωγικούς επιθετικούς της κατηγορίας.

Στην ποδοσφαιρική του διαδρομή έχει αγωνιστεί στις ομάδες: Δήμητρα, Δύναμις, Ιάσων Άλλης Μεριάς, Πανιώνιος, Νέοι Αθλητές Νίκης και Άνθιμος Γαζής, χτίζοντας μια αξιόλογη πορεία.

Με την ποιότητα, την εμπειρία και την αποτελεσματικότητά του στο «9», αναμένεται να αποτελέσει μια σημαντική λύση για την επιθετική γραμμή του Τοξότη. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο. Τοξότη Βόλου και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.