Στον Τοξότη ο Γιώργος Κωνσταντάκος

Την προσθήκη του Γιώργου Κωνσταντάκου ανακοίνωσε η ομάδα του Τοξότη Βόλου, με τον παίκτη να ολοκληρώνει την τελευταία αγωνιστική περίοδο στην ομάδα του Σαρακηνού.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, έχει αγωνιστεί στην ποδοσφαιρική του καριέρα σε ΑΠΟΒ, Πύρασο, Εθνικό, πάλι Πύρασο και Σαρακηνό, όπου άνηκε τα τελευταία 6 χρόνια και διετέλεσε και αρχηγός της. Η ομάδα τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενώ τονίζεται ότι τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες ανακοινώσεις μεταγραφών της ομάδας.

Στις δηλώσεις του ο Κωνσταντάκος επισημαίνει ότι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος μιας τόσο ιστορικής ομάδας! Ελπίζω να βοηθήσω από την πλευρά μου όσο μπορώ να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει θέσει αυτή η ομάδα. Άλλωστε από τις επαφές που είχα με τους ανθρώπους της διοίκησης και τον προπονητή κατάλαβα ότι η αντίληψη μας για το ποδόσφαιρο ταιριάζει απόλυτα. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλον τον κόσμο, πάνω απ όλα με υγεία! Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Σαρακηνού».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.