Στον Βόλο για φιλικά και επίσημα ματς η εθνική γυναικών βόλεϊ

Σήμερα Παρασκευή βράδυ το πρώτο εκ των τριών φιλικό με τη Ρουμανία

Την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και να δει την αγωνιστική κατάσταση της Εθνικής γυναικών, που βρίσκεται από την Τετάρτη (1/8) στον Βόλο, θα έχει ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκιγιέρμο Ναράνχο στα τρία φιλικά που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τη Ρουμανία στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας το τριήμερο (3-5/8) Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για τις 20.00, το παιχνίδι του Σαββάτου στις 18.00 και της Κυριακής στις 12.00 το μεσημέρι. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Νέα τριάδα φιλικών αγώνων με την Εσθονία θα δοθούν το τριήμερο 9-10-11 Αυγούστου, με ώρα έναρξης τις 8 το βράδυ.

Επίσης η εθνική θα δώσει και δύο αγώνες για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας. Το πρώτο την Τετάρτη 15 Αυγούστου και ώρα 8 μ.μ. κόντρα στο Μαυροβούνιο με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 2. και το δεύτερο ματς με την Ουκρανία το Σάββατο 25/8 και ώρα 8.30 μ.μ. επίσης με τηλεοπτική κάλυψη από την κρατική τηλεόραση.

Η αφίσα για τα δύο επίσημα ματς της Εθνικής γυναικών στη Νέα Ιωνία

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.