Στον Βόλο η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, πιθανόν εκτός ο Γιακουμής

Ο Γιακουμής

Με την τελευταία χαλαρή προπόνηση να γίνεται τελικά σήμερα Σάββατο στον Βόλο κι όχι τελικά στην Ιτέα ή στην Άμφισσα, όπως αποφασίστηκε, θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα στην Ιτέα για την 8η αγωνιστική (15.00 με διαιτητή τον Βλάχο από την Ανατολική Αττική).

Οι ερυθρόλευκοι θα αναχωρήσουν στις 15.00 το μεσημέρι σήμερα για το επίνειο της Άμφισσας, με προορισμό το ξενοδοχείο Ναυσικά, όπου και θα καταλύσουν, κι αφού πρώτα ο Περικλής Αμανατίδης ανακοινώσει την αποστολή.

Σ’ αυτή δε θα βρίσκονται οι προερχόμενοι από τραυματισμό Σαχινίδης (έχει ξεκινήσει τρέξιμο) και Σάββας (κάνει θεραπείες λόγω θλάσης) και αρκετά πιθανόν και ο Γιακουμής, στον οποίον έγινε σύσταση για ξεκούραση μετά και τη μαγνητική που έκανε έπειτα από το χτύπημα στον αγώνα με τη Νίκη, που του δημιούργησε ενοχλήσεις στο ισχίο και στον προσαγωγό. Έτσι με δεδομένο ότι έχει αποθεραπευθεί ο Παλιούρας και μπορεί να αγωνιστεί κανονικά (υπάρχει και ο Πορής, που έκανε τη πρώτη του εμφάνιση την Τετάρτη), ο Γιακουμής δεν αποκλείεται να μείνει εκτός, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για το επόμενο ματς. Αντίθετα, διαθέσιμος είναι ο Ζγκούρη, που είχε μείνει εκτός στο ματς Κυπέλλου της ΕΠΘ με τη Νίκη.

Για τους ερυθρόλευκους αυτό είναι το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας και το δεύτερο συνολικά εκτός Μαγνησίας από την αρχή της χρονιάς. Στον Ολυμπιακό Β. δε στέκονται στις απουσίες και ούτε θα τις επικαλεστούν σε καμία περίπτωση, όπως άλλωστε και την κούραση, αφού πιστεύουν στις δυνάμεις τους και πως μετά τις δύο περσινές λευκές ισοπαλίες με την ομάδα της Ιτέας κάτω βεβαίως από τελείως διαφορετικές συνθήκες, ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη επί του συγκεκριμένου αντιπάλου.

Φυσικά, η διαφορά αυτού του εκτός έδρας παιχνιδιού με το επόμενο είναι ότι πρέπει να γίνει διαχείριση και της κόπωσης από το δύσκολο ματς Κυπέλλου με τη Νίκη μεσοβδόμαδα, ενώ φυσικά όλοι γνωρίζουν ότι στην περίπτωση ενός στραβοπατήματος καραδοκούν, για να τους φτάσουν οι κυανόλευκοι του Βόλου.

Ο Αστέρας είναι μία ομάδα που έχει πραγματοποιήσει βάσει και της επένδυσης που έκανε το καλοκαίρι μία πορεία πολύ κατώτερη απ’ αυτή που θα περίμεναν οι άνθρωποί του, ευρισκόμενος στην 9η θέση μαζί με άλλες δύο ομάδες με επτά βαθμούς, ενώ η μοναδική του νίκη ήρθε με «κάλπικο» πέναλτι στο 96’ στον αγώνα με τον Θησέα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια η ομάδα του Πάρη Ανδράλα έχει 4 ισοπαλίες και 2 ήττες, αμφότερες στην έδρα της από Μετέωρα και Νίκη με 0-2 και 0-1 αντίστοιχα, ενώ έχει σκοράρει σ’ αυτή μόνο ένα γκολ, αυτό με τον Θησέα. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός, που είναι ανώτερος ως ομάδα, δίνει το τέταρτο παιχνίδι εκτός έδρας, έχοντας νικήσει στα δύο και φέρει λευκή ισοπαλία με τη Νίκη.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι οι ερυθρόλευκοι πάνε με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία στον αγώνα της Ιτέας κι αυτό οφείλεται εκτός της καλής πορείας και της πρωτιάς στο πρωτάθλημα και στο τελευταίο αποτέλεσμα με τη Νίκη για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ, κάτι που τόνισε και ο Περικλής Αμανατίδης στις δηλώσεις του. Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός περιμένει ότι οι παίκτες του με τον αέρα και της πρόκρισης στους τέσσερις του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ θα δείξουν το ίδιο καλό πρόσωπο και θα διατηρήσουν τουλάχιστον την απόσταση των δύο βαθμών από τη δεύτερη θέση.

Συλλυπητήρια των Austrian Boys

Τον Κώστα Κρίκη συλλυπούνται οι Austrian Boys για τον θάνατο της μητέρας του: “Σύσσωμη η οικογένεια του Austrian Boys Club εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Κώστα Κρίκη, φροντιστή της ομάδας μας, για τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει”.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.