Στον Βόλο ο Ολυμπιακός Πειραιώς για τον τελικό κυπέλλου

Με τα περσινά ρόστερ ο αγώνας σύμφωνα με την ΕΠΟ

Όλα δείχνουν έτοιμα για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου της ΕΠΟ μεθαύριο Σάββατο, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με ώρα έναρξης τις 21:00.

Ήδη η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται στον Βόλο και καταλύει στο ξενοδοχείο «Volos Palace», ενώ ο προπόνητής της ομάδας Πέδρο Μάρτινς έχει συμπεριλάβει σ’ αυτήν και τους νεοαποκτηθέντες παίκτες.

Από την άλλη η ΑΕΚ συνεχίζει να κινείται μεταγραφικά, καθώς ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Βένταντ Ραντόνια. Ο νεαρός μπακ (που αποκτάται ως επένδυση για το μέλλον) πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε έπειτα το συμβόλαιό του.

Πάντως η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημέρωσε ότι ο αγώνας θα γίνει με τα περσινά ρόστερ των ομάδων.

Η ανακοίνωση: «Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων σχετικά με τα ρόστερ των φιναλίστ στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας της σεζόν 2019-2020.

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αφού έλαβε γνώση των παρακάτω εγγράφων:

  1. της ΕΠΟ στη FIFA από την 2α/09/2020, μετά τη σχετική απόφαση της Ε.Ε./ΕΠΟ της 31ης Αυγούστου 2020 περί αποστολής σχετικού ερωτήματος, αλλά και της απάντησης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (επί του ανωτέρω αναφερθέντος θέματος) της 4ης/9/2020.
  2. της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις 04/09/2020 προς τη FIFA για το ίδιο θέμα και την απάντηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στις 07/09/2020, η οποία είναι ταυτόσημη με αυτή προς την ΕΠΟ, και
  3. την από 10/09/2020 εισήγηση της Ν. Υ. της ΕΠΟ,

εγκρίνει όπως οι φιναλίστ του τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος 2019-2020:

– χρησιμοποιήσουν όσους ποδοσφαιριστές είχαν δικαίωμα συμμετοχής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των δύο ΠΑΕ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και μόνον,

– ενημερωθούν εγγράφως από το Τμήμα Μητρώου Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ με την ηλεκτρονική αποστολή των σχετικών λιστών με τα ονόματα των δικαιουμένων συμμετοχής Ποδοσφαιριστών».