Στον Βόλο ο Ολυμπιακός Πειραιώς για τον τελικό κυπέλλου

Με τα περσινά ρόστερ ο αγώνας σύμφωνα με την ΕΠΟ

Όλα δείχνουν έτοιμα για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου της ΕΠΟ μεθαύριο Σάββατο, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με ώρα έναρξης τις 21:00.

Ήδη η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται στον Βόλο και καταλύει στο ξενοδοχείο «Volos Palace», ενώ ο προπόνητής της ομάδας Πέδρο Μάρτινς έχει συμπεριλάβει σ’ αυτήν και τους νεοαποκτηθέντες παίκτες.

Από την άλλη η ΑΕΚ συνεχίζει να κινείται μεταγραφικά, καθώς ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Βένταντ Ραντόνια. Ο νεαρός μπακ (που αποκτάται ως επένδυση για το μέλλον) πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε έπειτα το συμβόλαιό του.

Πάντως η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημέρωσε ότι ο αγώνας θα γίνει με τα περσινά ρόστερ των ομάδων.

Η ανακοίνωση: «Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων σχετικά με τα ρόστερ των φιναλίστ στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας της σεζόν 2019-2020.

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αφού έλαβε γνώση των παρακάτω εγγράφων:

  1. της ΕΠΟ στη FIFA από την 2α/09/2020, μετά τη σχετική απόφαση της Ε.Ε./ΕΠΟ της 31ης Αυγούστου 2020 περί αποστολής σχετικού ερωτήματος, αλλά και της απάντησης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (επί του ανωτέρω αναφερθέντος θέματος) της 4ης/9/2020.
  2. της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις 04/09/2020 προς τη FIFA για το ίδιο θέμα και την απάντηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στις 07/09/2020, η οποία είναι ταυτόσημη με αυτή προς την ΕΠΟ, και
  3. την από 10/09/2020 εισήγηση της Ν. Υ. της ΕΠΟ,

εγκρίνει όπως οι φιναλίστ του τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος 2019-2020:

– χρησιμοποιήσουν όσους ποδοσφαιριστές είχαν δικαίωμα συμμετοχής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των δύο ΠΑΕ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και μόνον,

– ενημερωθούν εγγράφως από το Τμήμα Μητρώου Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ με την ηλεκτρονική αποστολή των σχετικών λιστών με τα ονόματα των δικαιουμένων συμμετοχής Ποδοσφαιριστών».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.