Στον Βόλο οι ανοιχτές τεχνικές επιτροπές χιονοδρομίας

Την Κυριακή 18-10-20 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Πορφυρογένη στην Αγριά Βόλου διεξήχθη  μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση των συλλόγων από όλη την Ελλάδα που ασχολούνται με την χιονοδρομία, όπως τονίζουν οι διοργανωτές, συμπληρώνοντας ότι οι ετήσιες Ανοικτές Τεχνικές Επιτροπές έχουν γίνει θεσμός και η προσφορά τους είναι μεγάλη.

Εκεί, όπως σημειώνεται, έγιναν πολλές και καλές προτάσεις και μπήκαν οι βάσεις για μια πετυχημένη χρονιά 2020-2021. Εκ μέρους του ΕΟΣ Βόλου καλωσόρισε τους εκπροσώπους των σωματείων ο Πρόεδρος Ηλίας Μήλιος, ο οποίος μεταξύ των άλλων τους ευχήθηκε καλή επιτυχία, καθώς και σύντομα πολλά χιόνια. «Εμείς από την πλευρά των σωματείων μας βοηθάμε όσο περισσότερο μπορούμε, σε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή για την χώρα μας».

Τον λόγο στη συνέχεια έλαβε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημοσθένης Γυρούσης, μιλώντας κατά την συνάντηση – εκδήλωση των Ετήσιων Ανοικτών Τεχνικών Επιτροπών Αλπικών Αγωνισμάτων, Χιονοσανίδας και Ελεύθερου Σκι που δήλωσε μεταξύ άλλων. «Γνωρίζουμε το πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός, αλλά και πόσο δύσκολη είναι η εποχή για όλους όσους ασχολούνται μ’ αυτόν.  Όπως όλες οι πλευρές της ζωής, έτσι και ο αθλητισμός, που επηρεάστηκε δραματικά από τον κορωνοϊό. Ήταν ένα σκληρό χτύπημα για την πλειοψηφία των αθλητών μας που δεν μπορούσαν να πάρουν μέρος σε αγώνες και αναγκάστηκαν να  προσαρμόσουν τις προπονήσεις τους στα μέτρα περιορισμού. Η πανδημία οδήγησε να σκεφτούν και να οριοθετήσουν τους στόχους τους» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση είναι τα εξής:

1)Εθνικές ομάδες, απολογισμός 2019-20 και προγραμματισμός 2020-21

2)Εθνικό Πρωτάθλημα 2020-21

3)Εγκύκλιοι-Κανονισμοί περιόδου 2020-21

4)Ενημέρωση από Επιτροπές

5)Διάφορα

6)Ερωτήσεις και τοποθετήσεις εκπροσώπων σωματείων

Λόγω περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του covid 19, επιτρέπονταν μόνο ένα εκπρόσωπος από κάθε σωματείο, και στη συνάντηση εκπροσωπήθηκαν 28 σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.