Στοπ απ’ την Αστυνομία για τελικό στον Βόλο!

Στον αέρα η διεξαγωγή του αγώνα

Μπορεί η ΕΠΟ να ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας της 6ης Μαϊου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αλλά προφανώς λογάριαζε χωρίς την αστυνομία!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός διευθυντής Βόλου Ταξίαρχος Γιάννης Τόλιας μόλις ενημερώθηκε για την απόφαση της Ομοσπονδίας ήταν αρνητικός και σε επικοινωνία του με την ΕΠΟ μετέφερε την άρνηση του αυτή.

Ο κ. Τόλιας φέρεται να επικαλείται το γεγονός ότι το Πανθεσσαλικό δεν έχει άδεια από την Επιτροπή της ΕΠΟ που εξέτασε τα υπόλοιπα στάδια (Παγκρήτιο, Καυτανζόγλειο, Παμπελοπονησιακό, AEL FC Arena), ούτε επίσης διαθέτει άδεια καταλληλότητας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας!

Η απόφαση δηλαδή, για διεξαγωγή του τελικού στον Βόλο, εφόσον επιμείνει ο αστυνομικός διευθυντής της πόλης είναι στον αέρα, και μία εβδομάδα πριν από την σέντρα η ΕΠΟ θα είναι ουσιαστικά στο σημείο μηδέν.

Σημειώνεται ότι το Παγκρήτιο αν και ήταν απόφαση της ΕΠΟ, εφόσον προκριθεί η ΑΕΚ, δεν προχώρησε αφού επίσης υπάρχουν προβλήματα με τις κάμερες και το στέγαστρο, ο ΠΑΟΚ δεν θέλει το Ολυμπιακό Στάδιο ενώ το «AEL FC Arena» δεν προχωράει λόγω μικρής χωρητικότητας (αντιστοιχούν περίπου 5.000 εισιτήρια σε κάθε ομάδα).

Πηγή: sport24.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.