Στους αγώνες αξιολόγησης κωπηλασίας ο ΟΕΑ-ΝΑΒ

Στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά διεξάγονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 4 και 5 Ιουλίου, οι 2οι αγώνες αξιολόγησης για την συμμετοχή αθλητών στις εθνικές ομάδες Κωπηλασίας

Με επτά αθλητές και αθλήτριες συμμετέχει στη διοργάνωση ο ΟΕΑ-ΝΑΒ, με την αποστολή ν’ αποτελείται από τους Γιώργο Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Αδάμ, Αγγελική Αραμπατζή, Βαρελοπούλου Ελένη, Άγγελο Καμήτα, Θανάση Δαλίδη και Σοφία Δαλίδου.  Συνοδοί των αθλητών θα είναι οι προπονητές Σάμιος Συμεών και Τασιού Σοφία.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και της ΓΓΑ, και χωρίς θεατές.

Επίσης συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι προπονήσεις της κωπηλασίας του ΟΕΑ-ΝΑΒ όλων των κατηγοριών, ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από 22 έως 26 Ιουλίου στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Φιλοδοξία του ΟΕΑ-ΝΑΒ, των προπονητών, αθλητών κα αθλητριών είναι να επαναληφθούν οι επιτυχίες της τελευταίας δεκαετίας, ανεβάζοντας στα υψηλά σκαλοπάτια των διακρίσεων την βολιώτικη κωπηλασία και το 2020.

«Από όλους τους φίλους της βολιώτικης κωπηλασίας τις καλύτερες ευχές στους αθλητές και αθλήτριες  και στην διεξαγωγή των αγώνων οι οποίοι είναι οι πρώτοι αγώνες κωπηλασίας που γίνονται μετά την πανδημία του covid-19» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.