Στους ημιτελικούς του China Open ο Τσιτσιπάς

Μετά από σπουδαία εμφάνιση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επικράτησε με 2-0 σετ του Τζον Ίσνερ και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του China Open.

Η μάχη στο πρώτο σετ ήταν μεγάλη, με τον Έλληνα τενίστα να παίρνει τελικά το προβάδισμα (7-6) στο τάι μπρέικ. Στο δεύτερο σετ και με τη ψυχολογία στα ύψη, έκανε ό,τι ήθελε στο κορτ και με το 6-3 έκανε το 2-0 και προκρίθηκε στην τετράδα του τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Σαμ Κέρεϊ – Αλεξάντερ Ζβέρεφ (5/10, 16:00 Cosmote TV).

Με τη νίκη του επί του 34χρονου Αμερικανού, ο 21χρονος πρωταθλητής έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο ATP Finals του Λονδίνου (10/11), όπου περνούν οι οκτώ κορυφαίοι της σεζόν. Για την ώρα βρίσκεται στο νο 6, με καλή διαφορά από τους «διώκτες» του!

Επίσης ήταν η πρώτη νίκη του Τσιτσιπά με αντίπαλο τον Ίσνερ, από τον οποίο είχε ηττηθεί δύο φορές στο παρελθόν. Για τον Έλληνα τενίστα θα είναι ο 8ος εφετινός ημιτελικός και ο πρώτος μετά από περίπου δύο μήνες, καθώς τα είχε καταφέρει και στην Ουάσινγκτον όπου ηττήθηκε στην τετράδα από τον Νικ Κύργιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.