Στους Παράκτιους Μεσογειακούς με την Εθνική Καρατσιβή και Παντελόγλου

Ακόμη μια εξαιρετική επιτυχία για το τμήμα τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου
Στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες με την Εθνική ομάδα θα λάβουν μέρος οι Καρατσιβή και Παντελόγλου της Νίκης. Η σχετική ανακοίνωση της Δ.Ε. κολύμβησης της Νίκης αναφέρει: “Στην Εθνική Ομάδα τεχνικής κολύμβησης για τους Παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες οι αθλήτριες μας Αθανασία Καρατσιβή και Λυδία Παντελόγλου.
Ακόμη μια εξαιρετική επιτυχία για το τμήμα τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου με την ανακοίνωση εκ μέρους της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας της αποστολής της Εθνικής ομάδας για τους Παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες που θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο Κρήτης 14-16 Σεπτεμβρίου.
Στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας είναι και οι αθλήτριες μας Αθανασία Καρατσιβή και Λυδία Παντελόγλου, που με τις επιδόσεις τους επάξια συμπεριελήφθησαν και κλήθηκαν να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας.
Μετά από μια ανάπαυλα μιας εβδομάδας τα δύο παιδιά μας μπαίνουν σε ένα νέο κύκλο προπονήσεων υπό τις οδηγίες του προπονητή, για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τη νέα πρόκληση και με στόχο να διεκδικήσουν ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις τιμώντας τη χώρα μας.
Η Δ.Ε. του τμήματος εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στην Αθανασία και τη Λυδία καθώς και στον προπονητή της ομάδας Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη και τους εύχεται καλή επιτυχία …..
Είμαστε όλοι υπερήφανοι!
Μπράβο σας!”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.