Στραβοπάτημα για τον Κένταυρο Αγριάς

Ήττα στη Θεσσαλονίκη με σκορ 24-21

Στραβοπάτησε ο Κένταυρος Άγριάς στον πρώτο αγώνα της β φάσης του 2ου ομίλου για την Β Εθνική χάντμπολ στην έδρα του ΑΟ Εκμάθησης Αθλημάτων στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 24-31.

Σε ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων και αρκετές διακυμάνσεις δεν κατάφερε να φύγει από το γήπεδο της Μίκρας με το ροζ φύλλο αγώνα.

Η ομάδα της Μαγνησίας ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με σκοπό να αιφνιδιάσει τον ΑΟ Εκμάθησης Αθλημάτων και για τα πρώτα 20 λεπτά τα κατάφερε. Ακολουθώντας πιστά το προπονητικό πλάνο προηγήθηκε έχοντας σκοράρει 7 τέρματα ενώ δέχθηκε μόλις 4. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των παικτών του Κενταύρου κατάφεραν και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 11-8.

Στη συνέχεια όμως, όπως αναφέρει ο σύλλογος στην ανακοίνωσή του: «Δυστυχώς για τους φιλοξενούμενους η ανατροπή του αποτελέσματος δεν οφείλονταν μόνο στις ενέργειες των παικτών της Εκμάθησης. Η διαιτησία των Βαγγελτζίκη και Τορνικίδη ήταν επιεικώς απαράδεκτη και τα σφυρίγματά όχι μόνο εξέθεσαν τους ίδιους αλλά εξόργισαν και τους ανθρώπους του Κενταύρου. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι το παιχνίδι τελείωσε με 6 πέναλτι υπέρ και 14 κατά του Κενταύρου, ενώ οι δίλεπτες αποβολές ήταν εννιά εις βάρος των Βολιωτών έναντι μόλις τεσσάρων για τους γηπεδούχους! Ο Διονύσης Κρατήρας και στυλοβάτης της αμυντικής γραμμής αποχώρησε με τρεις δίλεπτες σχεδόν με συνοπτικές διαδικασίες και ο Κένταυρος ηττήθηκε 24-21.

Η συνέχεια βρίσκει το βολιώτικο συγκρότημα σε φάση ανασυγκρότησης και εκμεταλλευόμενοι την διακοπή του επόμενου τριημέρου θα προσπαθήσει να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το επόμενο παιχνίδι. Την Κυριακή 20/3 θα ταξιδέψει ξανά στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη.

Για την ομάδα του Κενταύρου Άγριάς αγωνίστηκαν οι Γκαμώτσος, Χιώτης 1, Καλαποδάς 2, Πάσχος 2, Μαυρομάτης, Μιχαλόπουλος, Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Βαλκαμελής, Τσούκας, Μησιρλίδης 7, Μακρής 4, Χαλκιάς 1, Γραμματικόπουλος 3, Κρατήρας 1.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.