Στροφή στο πρωτάθλημα της Football League για τη Νίκη

Mε το Διαιτητικό Δικαστήριο να συνεδριάζει και να απορρίπτει την προσφυγή της Νίκης Βόλου για την άνοδο των Διαγόρα και ΟΦ Ιεράπετρας στη Super League 2, τα δεδομένα για τη νέα αγωνιστική περίοδο οριστικοποιήθηκαν, οπότε και οι «κυανόλευκοι» στρέφουν αναγκαστικά και πλήρως την προσοχή τους στο πρωτάθλημα της Football League, αναμένοντας την κλήρωση για το πρόγραμμα των αγωνιστικών.

Η επίσημη ΠΑΕ δεν σχολίασε την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, και είναι άγνωστο αν θα προχωρήσει σε κάποια άλλη κίνηση, αν και τα περιθώρια για κάτι τέτοιο είναι πολύ συγκεκριμένα και στενά. Πάντως, ο αγωνιστικός στόχος για τη νέα χρονιά δεν αλλάζει, με την καλύτερη δυνατή πορεία να παραμένει το ζητούμενο για τους «κυανόλευκους», και γι’ αυτό προετοιμάζονται όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως πρωταθλήματος στο οποίο θα συμμετέχουν.

Έτσι, πλέον αναμένεται η προκήρυξη του πρωταθλήματος από τη διοργανώτρια Αρχή, ενώ τίποτε δεν αποκλείει τη διεξαγωγή του σε δύο ομίλους.

Προπόνηση στο «Παντελής Μαγουλάς»

Όσον αφορά τα καθαρά αγωνιστικά θέματα, η σημερινή προπόνηση της Νίκης Βόλου πραγματοποιήθηκε για μία ακόμη φορά στο «Παντελής Μαγουλάς», με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης, μετά ασκήσεις κατοχής και τακτική, με έμφαση στη γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας.

Πλέον, η Νίκη περιμένει κι αυτή τον ορισμό της έναρξης του πρωταθλήματος και προετοιμάζεται και για το φιλικό του Σαββάτου με τον ΝΠΣ Βόλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.