Super League 2: Οι διαιτητές στα θεσσαλικά ντέρμπι

Τσιμεντερίδης (αριστερά) και Κατσικογιάννης στα θεσσαλικά ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής

Άγνωστο παραμένει όπως είναι λογικό πόσα και ποια παιχνίδια θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο για τη 14η αγωνιστική τη Super League 2, καθώς ο κορωνοϊός παραμένει στο προσκήνιο. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ πάντως ανακοίνωσε τα διαιτητικά σχήματα για τους αγώνες, με το παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΛ και Νίκη Βόλου να ξεχωρίζει φυσικά στο πρόγραμμα, όπως και το έτερο θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΟ Τρίκαλα και Ολυμπιακό Βόλου.

Διαιτητής στην αναμέτρηση ΑΕΛ-Νίκη Βόλου ορίστηκε Αλέξανδρος Κατσικογιάννης της Ένωσης Ηπείρου, ενώ από την ίδια ένωση προέρχονται και οι βοηθοί του και συγκεκριμένα οι Κωνσταντίνος Λιόντος και Λάμπρος Διαμάντης. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Τάσης (Ηπείρου) και παρατηρητής ο Βασίλης Σταμούλης (Μακεδονίας).

Στο άλλο θεσσαλικό ντέρμπι, ανάμεσα σε ΑΟΤ και Ολυμπιακό Βόλου, διαιτητής ορίστηκε ο Σταύρος Τσιμεντερίδης της ΕΠΣ Κοζάνης. Βοηθοί του θα είναι οι Αλέξανδρος Μπαλιάκας και Κωνσταντίνος Πραχάλης, επίσης από την Κοζάνη, ενώ από την Αθήνα προέρχεται ο τέταρτος διαιτητής, ο Γιώργος Αλάμπεης. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο Δαμιανός Ευθυμιάδης της ένωσης Πιερίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.