Super League 2: Ψηφίζει και βραβεύει τους καλύτερους της σεζόν!

Καινοτομία που θα αναδείξει μέσω ψηφοφορίας τους κορυφαίους

Η Super League 2 πλησιάζει στο φινάλε της κανονικής διάρκειας. Απομένει μια αγωνιστική, ξέρουμε ήδη τις ομάδες που θα μονομαχήσουν στο μπαράζ ανόδου για την Super League 1, ενώ στο τέλος θα ξεκαθαρίσει η παραμονή.
Η ολοκλήρωση της φετινής σεζόν ωστόσο θα έχει και μια καινοτομία. Η διοργανώτρια μαζί με τους 34 αρχηγούς των ΠΑΕ και τους 34 προπονητές θα ψηφίσουν τους καλύτερους της χρονιάς. Για πρώτη φορά η SL2 θα βγάλει τον MVP, τον καλύτερο τερματοφύλακα, τον κορυφαίο προπονητή και τον καλύτερο διαιτητή.
Οι πρώτοι σε ψήφους θα βραβευτούν πριν την έναρξη του πρώτου μπαράζ ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τη Βέροια, ενώ στον επαναληπτικό θα βραβευθεί η ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην SL1 καθώς και ο πρώτος σκόρερ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα μπαράζ ανόδου θα διεξαχθούν την Κυριακή 8 Μαΐου και την Κυριακή 15 Μαΐου. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, ενώ οι έδρες θα προκύψουν μέσω κλήρωσης που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, την Τρίτη 3/5, στα γραφεία της διοργανώτριας Αρχής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.