Super League: Απειλούν με αποχή οι διαιτητές

Την απόφαση να απέχουν από τα ματς του πρωταθλήματος μετά την 13η αγωνιστική έλαβαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαιτητές της Super League.

Τα χρήματα που τους οφείλονται είναι πολλά και κατά καιρούς έχει ακουστεί ότι θα προβούν σε αποχή από τους αγώνες, κάτι που όπως φαίνεται θα συμβεί αυτή την φορά εάν δεν εξοφληθούν.

Ήδη, όπως έγινε γνωστό η ΚΕΔ είναι ενήμερη για τις προθέσεις των ρέφερι, οι οποίοι δεν διεκδικούν μόνο τα χρήματα των προηγούμενων ετών, αλλά κυρίως της τρέχουσας περιόδου. Εάν δεν εξοφληθούν, τότε από την 13η αγωνιστική θα «κρεμάσουν τις σφυρίχτρες τους» μέχρι νεοτέρας.

Την περασμένη Δευτέρα οι διαιτητές και οι βοηθοί της πρώτης κατηγορίας έλαβαν ένα mail το οποίο τους καλούσε να λάβουν μέτρα και να αποφασίσουν αν θέλουν να προχωρήσουν σε αποχή μετά τη 13η αγωνιστική, λόγω των οφειλών που υπάρχουν.

Η επιτροπή των διαιτητών μετά την εξέλιξη αυτή ενημέρωσε την ΚΕΔ και συγκεκριμένα τον αρχιδιαιτητή, Βίτορ Μέλο Περέιρα, τον οποίο κι ενημέρωνε για την απόφαση που είχαν λάβει:

«Σας κοινοποιούμε την απόφαση των διαιτητών να μη συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ από την 13η αγωνιστική και μετά. Η απόφαση των διαιτητών αξιώνει την εξόφληση των οφειλομένων του πρωταθλήματος 2017-18 μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Επίσης σύμφωνα με την απόφαση η αξίωση είναι να γίνεται η καταβολή των οφειλομένων που θα προκύπτουν κάθε μήνα στο κάθε πρώτο δεκαήμερο του επόμενου μήνα έτσι ώστε να μην υπάρχουν χρωστούμενα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.