Super League: Οι αριθμοί της 10ης αγωνιστικής

Τα πέντε γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα και το πλούσιο ντέρμπι βοήθησαν την αγωνιστική να φτάσει τα 21 γκολ και να είναι η δεύτερη πιο παραγωγική της σεζόν. Μάλιστα πέτυχαν τα 14 από αυτά οι φιλοξενούμενοι, που έφτασαν τις 25 νίκες, όσες έχουν και οι γηπεδούχοι, ένα αξιοπρόσεκτο και ασυνήθιστο στατιστικό στοιχείο.

Πλέον όλες οι ομάδες έχουν κάνει νίκη, αφού τα κατάφερε και ο Ατρόμητος, ενώ ο Ολυμπιακός κράτησε το αήττητο και το απόλυτο εκτός έδρας στο ντέρμπι.

778… ημέρες είχε να πετύχει γκολ ο Ευθύμης Κουλούρης, δύο χρόνια και δύο μήνες. Και τα κατάφερε δύο φορές σε ένα αγώνα, που αντιμετώπισε για πρώτη φορά στην καριέρα του την ομάδα που τον ανέδειξε, τον ΠΑΟΚ. Έφτασε τα 30 γκολ στη Super League.

700… αγώνες εκτός έδρας στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League έφτασε ο ΟΦΗ στον Βόλο. Ήταν μάλιστα η 127η νίκη του, ενώ έχει ακόμα 154 ισοπαλίες και 419 ήττες.

100…. συμμετοχές στη Super League έφτασε ο Γιώργος Παμλίδης. Ο Κατερινιώτης επιθετικός του Απόλλωνα έχει 9 με τη σημερινή του ομάδα, 14 με τον Εργοτέλη, 29 με την Κέρκυρα και 48 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

100… αγώνες στην καριέρα του στα πρωταθλήματα και των τριών κατηγοριών έφτασε ο Άνταμ Τζανετόπουλος. Έχει 77 στη Super League, 16 στη Β’ κατηγορία και επτά στην Γ’. Έχει 36 αγώνες με τη Λαμία, 37 με την ΑΕΚ, 17 με τον Ηρακλή και 10 με τον Απόλλωνα.

100… γκολ έχει δεχτεί πλέον ο Χούλιαν Κουέστα με τη φανέλα του Άρη σε 94 αγώνες. Αναλυτικά 85 σε 79 αγώνες Super League, εννέα σε 10 αγώνες Κυπέλλου και έξι σε πέντε ευρωπαϊκά παιχνίδια.

80… ισοπαλίες στην έδρα του στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League έφτασε ο Ιωνικός ενώ έχει ακόμα 108 νίκες και 73 ισοπαλίες σε 261 αγώνες. Οι 40 από τις 80 είναι με σκορ 1-1.

24… τερματοφύλακες έχουν παίξει πλέον στο πρωτάθλημα, μετά το ντεμπούτο για φέτος των Βάτερμαν και Γιαννιώτη, που μάλιστα συνοδεύτηκε από νίκη των ομάδων τους, αφού κράτησαν και το «μηδέν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.