Super League: Οι αριθμοί της 24ης αγωνιστικής

Έμειναν 14 παιχνίδια για το τέλος της κανονικής περιόδου και ξεπεράσαμε τα 400 γκολ.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται για την σύνθεση της εξάδας των πλέι οφ, που είναι γνωστή κατά τα τέσσερα έκτα, ενώ έχουν σοβαρό προβάδισμα Άρης και ΟΦΗ.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έφτασε τα 17 γκολ και έχει σοβαρό προβάδισμα επτά γκολ στον πίνακα των σκόρερ. Και η 24η αγωνιστική ανέδειξε ενδιαφέροντες αριθμούς…

2400… γκολ γηπεδούχος συμπλήρωσε ο Ολυμπιακός στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League, όταν μόλις στο 4′ άνοιξε το σκορ ο Αχμέντ Χασάν.

1200… γκολ παθητικό έφτασε η ΑΕΛ, με αυτό που δέχτηκε από τον Λημνιό. Έτσι έφτασε τώρα σε διαοφρά τερμάτων 1048-1201 σε 957 αγώνες.

400… γκολ έφτασαν να έχουν μπει στο φετινό πρωτάθλημα, όταν ο Ντούγκλας Αουγκούστο έκανε το 0-2 στη Λάρισα το Σάββατο.

200… αγώνες στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο έφτασε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Έχει 102 με τον Ολυμπιακό, 73 με τον Εργοτέλη και 25 με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

150… ήττες στην προπονητική  του καριέρα συμπλήρωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου. Οι 53 από αυτές είναι για το πρωτάθλημα της Super League.

100… ήττες έφτασε ο Μάκης Χάβος στην προπονητική του καριέρα. Οι 72 είναι στη Super League, 7 στην Β’ Εθνική, 7 στην Κύπρο, 12 στο Κύπελλο Ελλάδας και 2 στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

60… έγιναν οι ποδοσφαιριστές στην ιστορία του Ολυμπιακού, που έφτασαν με τη φανέλα του τα 17 γκολ στην Α’ Εθνική/Super League, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

50… είναι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που έχουν πετύχει στο πρωτάθλημα όσα γκολ έχει βάλει πλέον και ο Φεντερίκο Μακέντα ή περισσότερα. Ο Ιταλός έφτασε τα 19 και με Κλωναρίδη και Ντε Μέλο βρίσκονται στην 49η των σκόρερ.

6… αγώνες χωρίς γκολ έχει ο Ατρόμητος, που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του στην κατηγορία.

Πηγή: slgr.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.