Συμπλήρωσε κάρτες ο Ρόκας, δεν παίζει με Ρήγα την Κυριακή

Εκτός πλάνων του Λάκη Μπακάλη, ενόψει Κυριακής και Ρήγα, τίθεται ο Στάθης Ρόκας, με τον μεσοαμυντικό των ερυθρολεύκων να είναι τιμωρημένος, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Αστέρα Ιτέας την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς του Βελεστίνου που θα διεξαχθεί, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Ρόκας είχε εξαιρετική παρουσία στο ματς της περασμένης Κυριακής, στην πρώτη του συμμετοχή φέτος στην αρχική εντεκάδα του Ολυμπιακού, δείχνοντας στοιχεία αληθινού ηγέτη. Πήρε πρωτοβουλίες, καθοδήγησε με αρχηγικό τρόπο τους συμπαίκτες του κι έδωσε το κάτι παραπάνω στην ερυθρόλευκη μεσαία γραμμή. Παρ’ όλα αυτά, οι τρεις κίτρινες κάρτες που είχε αντικρίσει, με τη φανέλα του Φωστήρα στο πρώτο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν, σε συνδυασμό με αυτήν της περασμένης Κυριακής, δεν του επιτρέπουν να τεθεί στα αγωνιστικά πλάνα του Λάκη Μπακάλη, την ερχόμενη Κυριακή.

Αντίθετα, τα καλά νέα για τον Ολυμπιακό έρχονται με την σίγουρη παρουσία του Σάκη Σάββα στην αποστολή του, ενόψει Ρήγα. Το δελτίο του ακραίου οπισθοφύλακα των ερυθρολεύκων έπρεπε να έχει εκδοθεί κανονικά, εδώ και περίπου δέκα μέρες, με άπαντες στον Ολυμπιακό να περιμένουν την πρώτη του συμμετοχή την περασμένη Κυριακή, κόντρα στον Αστέρα Ιτέας, καθώς είχε συμπληρωθεί ο ένας μήνας από το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του Απόλλωνα. Παρ’ όλα αυτά, με ευθύνη της ΕΠΟ, η οποία ζήτησε ένα παραπάνω έγγραφο για την συμμετοχή του ποδοσφαιριστή, λόγω μίας συμμετοχής του στο Κύπελλο Ελλάδας με την πρώην ομάδα του, το ντεμπούτο του καθυστέρησε μία εβδομάδα, καθώς την Κυριακή που έρχεται, θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή του.

Σήμερα, Τρίτη (23/1) ο Ολυμπιακός έχει το ρεπό του, με τους ερυθρόλευκους να επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τετάρτη. Ο Λάκης Μπακάλης κι οι ποδοσφαιριστές του έδωσαν ραντεβού στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού, με την κατάσταση του βοηθητικού γηπέδου του Σταδίου, όμως, να μην είναι κι η καλύτερη. Έτσι, δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να προπονηθεί σε άλλο γήπεδο την Τετάρτη το μεσημέρι, με την κατάσταση να ξεκαθαρίζει οριστικά αύριο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.