Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας

Σε συγχαρητήρια ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας αναφέρονται τα εξής: «Ο Σ.Π.Π.Ν. Μαγνησίας θα ήθελε, μετά το τέλος όλων των πρωταθλημάτων, να συγχαίρει:

-την ΕΠΣΘ για τη διοργάνωση όλων των πρωταθλημάτων

-τον Ολυμπιακό Βόλου και τον προπονητή του, Στέλιο Αρσένο, για την κατάκτηση του νταμπλ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία

-τις πρωταθλήτριες ομάδες Μυρμηδόνες Πλατάνου και τον συνάδελφο Θοδωρή Σκούρα και Α.Σ. Μικροθηβών και τον συνάδελφο Αριστείδη Γιαννούτσο, όπως και τις ομάδες Δήμητρα Ευξεινούπολης με προπονητή τον Νικόλαο Βούλγαρη, Δάφνη με προπονητή τον Δημοσθένη Κουκουβίνο, Αγία Παρασκευή και τον συνάδελφο Στέλιο Μαλακασιώτη, Ηρακλή και τον συνάδελφο Κυριάκο Κοκκινάκη για την άνοδό τους στις μεγαλύτερες κατηγορίες!

-τον Γιώργο Τριχιά, το νέο μέλος του συνδέσμου μας, που ήταν πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Μικτών Κ16 με την ΕΠΣ Δωδεκανήσου

Και τέλος να συγχαρούμε το προπονητικό τιμ  των μικτών ομάδων της ΕΠΣΘ και τον υπεύθυνο προπονητή κύριο Καλλιακούδα Γεώργιο για την πολύ καλή παρουσία όλων των τμημάτων στα πρωταθλήματα!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.