Συγχαρητήρια Ντούγκου σε Ντικούδη, Ρεντζιά και Δότα

Οι εκλογές στην ΕΟΚ ανήκουν στο παρελθόν, με μία νέα σελίδα να έρχεται στο προσκήνιο για το ελληνικό μπάσκετ, υπό τη διοίκηση του Βαγγέλη Λιόλιου. Στο ΔΣ που συνεδρίασε χθες ωστόσο συμμετέχουν και δύο Θεσσαλοί, ο Λαρισαίος Δήμος Ντικούδης (με την πλευρά Λιόλιου) και ο Τρικαλινός Ευθύμης Ρεντζιάς (με την κίνηση Φασούλα), τους οποίους με επιστολή του συνεχάρη ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ, Δημήτρης Ντούγκος.

Συγχαρητήρια εξάλλου δίνει και στον επί χρόνια υπεύθυνο του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΣΚΑΘ, Ζήση Δότα, για την αναγνώριση που κέρδισε στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Θερμά συγχαρητήρια στους Δήμο Ντικούδη και Ευθύμη Ρεντζιά για την εκλογή τους στο νέο ΔΣ της ΕΟΚ καθώς κατέλαβαν την πρώτη και τέταρτη θέση στις προτιμήσεις των Σωματείων.

Η επιτυχία αυτή τιμά τους ίδιους και το θεσσαλικό μπάσκετ. Τους εύχομαι καλή θητεία με υγεία και παραγωγικότητα στα καθήκοντα που θα αναλάβουν. Για τον Δήμο είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος αφού έπαιξε στην Ολύμπια (σ.σ. Λάρισας, ομάδα που ιδρύθηκε από τον Δημήτρη Ντούγκο) πριν πάρει τον δρόμο για τις μεγάλες ομάδες και την Εθνική.

Η πρώτη θέση είναι τεράστια επιτυχία και πιστεύω ότι εκτιμήθηκε τόσο η προσφορά του στα εθνικά μας χρώματα (πρωταθλητής Ευρώπης το 2005 – δευτεραθλητής Κόσμου το 2006), όσο και το ήθος που επέδειξε στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Η επιτυχία του παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις αν αναλογιστούμε ότι υποψηφιότητά του αγνοήθηκε συστηματικά από τα μέσα μαζικής επικοινωνίας και από θεσμικούς παράγοντες. Μπράβο Δήμο.

Θέλω επίσης να συγχαρώ τον επί πολλά χρόνια άοκνο εργάτη του Αναπτυξιακού προγράμματος Ζήση Δότα που εξέπληξε με τον αριθμό ψήφων που συγκέντρωσε (ξεπέρασε κατά 18 ψήφους ακόμα και τον υποψήφιο πρόεδρο της ομάδας που άνηκε). Η επιτυχία του δείχνει την εκτίμηση και το σεβασμό που τρέφουν στο πρόσωπό του σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας».