Συγχαρητήρια στον Διαγόρα για την πρωτιά (video)

Ο Διαγόρας Στεφανοβικείου «σφράγισε» τη συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής, κατακτώντας την 1η θέση στον 4ο όμιλο, και ήδη δέχεται τα συγχαρητήρια του ποδοσφαιρικού κόσμου της Μαγνησίας και ειδικότερα του Δήμου Ρήγα Φεραίου, στον οποίο ανήκει γεωγραφικά.

Συγκεκριμένα, ο ΑΣ Ρήγας Φεραίος σε ανακοίνωσή του τονίζει τα εξής: «Το διοικητικό συμβούλιο του «ΑΣΒ Ρήγας Φεραίος», συγχαίρει τον συνδημότη σύλλογο «ΑΕΣ Διαγόρας», για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής! Ευχόμαστε στον σύλλογο νέες μελλοντικές επιτυχίες».

Από την άλλη, ο Αστέρας Ριζομύλου σε σχετική διαδικτυακή ανάρτηση επισημαίνει: «Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ομάδα του Διαγόρα Στεφανοβικείου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής του 4ου ομίλου. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και να έχει την ίδια συνέχεια και στα μπαράζ ανόδου».

Ως γνωστόν, ο Διαγόρας Στεφανοβικείου αντιμετώπισε την Αταλάντη για την τελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, με τις δύο ομάδες να μένουν στο τελικό 3-3.

Δείτε σε βίντεο φάσεις του αγώνα:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.