Συγχαρητήρια της ΕΣΚΑΘ στην παιδική ομάδα του Κεραυνού Λάρισας

Με ανακοίνωσή του, το ΔΣ της ΕΣΚΑΘ εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές της Παιδικής ομάδας του Κεραυνού Λάρισας για τη συνολική εφετινή τους πορεία.

Μετά την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή Θεσσαλίας, οι Παίδες του Κεραυνού αγωνίστηκαν στη Β’ Φάση όπου και προκρίθηκαν όπως τονίζεται επάξια και αήττητοι στα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Στην τελική αυτή φάση έκαναν ιδιαίτερα αξιοπρεπή και ελπιδοφόρα εμφάνιση, χάνοντας το χάλκινο μετάλλιο στη διαφορά πόντων (σ.σ. κέρδισαν στο τελευταίο παιχνίδι τον Προμηθέα Πάτρας με 8 πόντους ενώ χρειάζονταν 9, και σε «νεκρό» χρόνο δεν τους δόθηκε φάουλ που έγινε).

«Με την πορεία τους αυτή, τα νέα ταλέντα του Κεραυνού δημιούργησαν εξαίρετες εντυπώσεις και έδωσαν υποσχέσεις για το μέλλον. Η επίδοση αυτή των Παίδων του Κεραυνού όχι μόνο δείχνει ότι το αναπτυξιακό επίπεδο του Θεσσαλικού μπάσκετ είναι υψηλό αλλά και αποτελεί σημαντική βάση άμιλλας για τα άλλα σωματεία της περιοχής και έμπνευση για την ΕΣΚΑΘ να εντείνει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές της για την ανάπτυξη του μπάσκετ στην Περιφέρειά μας» αναφέρει η ΕΣΚΑΘ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.