Συγχαρητήριες ανακοινώσεις Γ.Σ. Βόλου και Αιολικού για τη Νίκη

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις για την άνοδο της Νίκης στη Β’ Εθνική μπάσκετ εξέδωσαν ο Γ.Σ. Βόλου και ο Αιολικός.

Η ανακοίνωση του Γ.Σ. Βόλου: “Η διοίκηση του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ συγχαίρει τη διοικούσα επιτροπή, τον επικεφαλής της κ. Χαράλαμπο Τουτουντζόγλου, το προπονητικό team καθώς και τους παίκτες του ΓΣΒ Η ΝΙΚΗ για την επάξια άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική κατηγορία. Άνοδος βολιώτικης ομάδας σε ανώτερες κατηγορίες μόνο καλό κάνει στην πρόοδο και στην ανάπτυξη του βολιώτικου μπάσκετ”

Η ανακοίνωση του Αιολικού: “Ο Αιολικός Βόλου συγχαίρει τη Νίκη Βόλου για την άνοδό της στη Β’ Εθνική κατηγορία. Συγχαίρει τους παίκτες, προπονητές,  Διοίκηση και όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία.  Ευχή όλων είναι να βρεθεί ξανά η Νίκη Βόλου στα σαλόνια της Α1 Εθνικής κατηγορίας, όπως το 1972 και το 1983”.

Παράλληλα, ο Αιολικός συνοδεύει την ανακοίνωσή του με μία φωτογραφία από τον παρθενικό αγώνα της Νίκης Βόλου με τη Χ.Α.Ν.Θ. στην Α’ Εθνική κατηγορία στο ανοικτό γήπεδο πίσω από το γήπεδο ποδοσφαίρου το 1972. Στη φωτογραφία διακρίνονται οι καλαθοσφαιριστές Γιαννουζάκος Μιχάλης (Χ.Α.Ν.Θ.), Σαμαράς Μιχάλης με τον αριθμό 13 (ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ), Κρατίδης Λευτέρης με τον αριθμό 7 (ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.