Συγχαίρει το τμήμα της άρσης βαρών η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 συγχαίρει δημόσια όλους τους αθλητές της Άρσης Βαρών, τον προπονητή Μπάμπη Μπορτσέλη και την έφορο του τμήματος Άννα Μανδρά- Μπορτσέλη για τις διακρίσεις που έφεραν στο Σύλλογο, στο πλαίσιο των Περιφερειακών Πρωταθλημάτων Κεντρικής Ελλάδος άρσης βαρών (Παίδων- Εφήβων- Νέων Ανδρών- Ανδρών και Κορασίδων- Νεανίδων- Νέων Γυναικών- Γυναικών), που διεξήχθησαν το περασμένο Σάββατο, στο κλειστό γυμναστήριο Τυρνάβου.

Παράλληλα, τους ευχαριστεί θερμά για τη συστηματική δουλειά, που πραγματοποιούν σε καθημερινή βάση για την εξύψωση ενός αθλήματος, που μας έχει χαρίσει κορυφαίες αθλητικές στιγμές παγκοσμίως.

Ειδικότερα, στα παραπάνω πρωταθλήματα διακρίθηκαν οι εξής αθλητές του Ολυμπιακού Βόλου:

-Στο Πρωτάθλημα Παίδων ο 16χρονος Γεώργιος Μπορτσέλης του Χαραλάμπους κατέλαβε την 1η θέση στη κατηγορία των 77 κιλών, σηκώνοντας 65 κιλά στο αρασέ και 68 κιλά στο ζετέ, σύνολο 133 κιλά.

– Στο Πρωτάθλημα Εφήβων ο Νίκος Βαβάλιος κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία των 85 κιλών, σηκώνοντας 80 κιλά στο αρασέ και 114 κιλά στο ζετέ, σύνολο 194 κιλά.

– Στο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών ο Γεώργιος Μπορτσέλης του Φωτίου κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία των 94 κιλών, σηκώνοντας 75 κιλά στο αρασέ και 82 κιλά στο ζετέ, σύνολο 157 κιλά.

– Στο Πρωτάθλημα Ανδρών:

στην κατηγορία των 77 κιλών ο Γεώργιος Τσιαμαντάνης σήκωσε 60 κιλά στο αρασέ και 70 κιλά στο ζετέ, σύνολο 130 κιλά.

στην κατηγορία των 85 κιλών ο Ρήγας Ιωάννης κατέλαβε την 1η θέση, σηκώνοντας 105 κιλά στο αρασέ και 115 κιλά στο ζετέ, σύνολο 220 κιλά.

στην κατηγορία των 94 κιλών ο 57χρονος Φώτης Μπορτσέλης κατέλαβε την 4η θέση, σηκώνοντας 73 κιλά στο αρασέ και 85 κιλά στο ζετέ, σύνολο 158 κιλά.

– Στο Πρωτάθλημα Νεανίδων:

στην κατηγορία των 53 κιλών η Γιοβάννα Μπορτσέλη, παρότι αγωνίστηκε τραυματισμένη, κατέλαβε την 1η θέση, σηκώνοντας 35 κιλά στο αρασέ και 35 κιλά στο ζετέ, σύνολο 70 κιλά.

– Στο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών στην κατηγορία των 69 κιλών η Ειρήνη Γαλάνη κατέλαβε την 1η θέση, σηκώνοντας 42 κιλά στο αρασέ και 55 κιλά στο ζετέ, σύνολο 97 κιλά.

– Στο Πρωτάθλημα Γυναικών στην κατηγορία των 75 κιλών η Φωτεινή Λάμπρου κατέλαβε την 1η θέση, σηκώνοντας 37 κιλά στο αρασέ και 50 κιλά στο ζετέ, σύνολο 87 κιλά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.