Συγγνώμη από Ραπτόπουλο σε Μάγδα Φύσσα για τα απαράδεκτα σχόλια

Συγγνώμη από τη Μάγδα Φύσσα για τα προσβλητικά και απαράδεκτα σχόλια που έκανε πριν μερικές ημέρες, ζήτησε ο αθλητικογράφος Κώστας Ραπτόπουλος, επιβεβαιώνοντας στη συγκεκριμένη περίπτωση το ρητό “από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο”.

Με μήνυμά του μέσω βίντεο στο Facebook ο αθλητικογράφος της Θεσσαλονίκης παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος, λέγοντας: «Δεν θα μπορούσα να κάνω τη μαλ@@@@ να τα βάλω με γυναίκα που έχει χάσει παιδί».

Θυμίζουμε πως ο Κ. Ραπτόπουλος είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Τα άλλα που ακούω είναι βερεσέ. Το πατριωτικό κομμάτι δεν πάει πουθενά, πάει στη ΝΔ, οι κομμουνιστές τελειώσατε, και πείτε εσείς, τι έχετε να πείτε. Φτιάξατε και τον αλήτικο τον νόμο του Παρασκευόπουλου, θα κάτσει μισό χρόνο φυλακή ο άλλος, θα βγει κι η μάνα (σ.σ.: του Παύλου Φύσσα) πανηγύριζε. Η μάνα πανηγύριζε γιατί παίρνει τα 800 χιλιάρικα. Πανηγύριζε η μάνα…».

«Ζητώ λοιπόν συγγνώμη στη Μάγδα Φύσσα και την κοιτάω στα μάτια γιατί και εγώ έχω παιδί το οποίο, αν χανόταν ποτέ, κάτι το οποίο δεν θέλω να σκέφτομαι, δεν θα δεχόμουν χρήματα ή αν έπαιρνα θα τα έδινα σε φτωχά παιδιά ή καρκινοπαθή», ανέφερε ο Ραπτόπουλος στο μήνυμά του.

Στο τέλος διευκρίνισε ότι: «θέλω να ζητήσω συγγνώμη μόνο από εσάς (σ.σ. στη Μάγδα Φύσσα) και σε κανένα άλλο κομματόσκυλο που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί καταστάσεις».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.