Συγκέντρωσαν τρόφιμα και τίμησαν τον Πετρίδη οι παλαίμαχοι του Πυράσου

Οι Παλαίμαχοι του Πυράσου εξέδωσαν το παρακάτω δελτίο Τύπου με αφορμή το φιλανθρωπικό φιλικό της Τετάρτης στο γήπεδο της ομάδας: «Άλλη μία εκδήλωση των Παλαιμάχων Πυράσου στέφθηκε με επιτυχία. Το απόγευμα της Τετάρτης βρεθήκαμε στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου και παίξαμε ποδόσφαιρο μεταξύ μας.

Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι μαζέψαμε αρκετές σακούλες με τρόφιμα, τα οποία θα δώσουμε στην Εκκλησία για τη στήριξη συνανθρώπων μας που τα έχουν ανάγκη. Με ιδιαίτερη χαρά είδαμε άτομα που είχαμε χάσει για αρκετά χρόνια, θυμηθήκαμε τα παλιά και περάσαμε μία ώρα και παραπάνω διασκέδασης.

Μεταξύ των άλλων, αγωνίστηκε ο Μάκης Πετρίδης, που αυτές τις ημέρες βρίσκεται κοντά μας και δοθείσης της ευκαιρίας, οι Παλαίμαχοι του Πυράσου τον τίμησαν με αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του στο σύλλογο και τον αθλητισμό της Μαγνησίας. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του Πυράσου για την κάθε βοήθεια που μας παρείχε, όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο χθεσινό μας κάλεσμα και δηλώνουμε ότι οι δράσεις των Παλαιμάχων Πυράσου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα συνεχιστούν, καθώς αυτός είναι ένας από τους βασικότερους λόγους της ύπαρξης του συλλόγου μας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.